Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camelia Potec, curtată în trecut de Prinţul Albert de Monaco. Campioana olimpică l-a refuzat: "N-a fost ţelul meu în viaţă să devin prinţesă"

Camelia Potec, curtată în trecut de Prinţul Albert de Monaco. Campioana olimpică l-a refuzat: "N-a fost ţelul meu în viaţă să devin prinţesă"

Alte sporturi

Comentarii

Campioana olimpică la înot, Camelia Potec (38 de ani), actualul preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a fost curtată, în trecut, de Prinţul Albert de Monaco (62 de ani), însă românca l-a refuzat

Doina Sava, fosta antrenoare a Cameliei Potec, este cea care "a dat în vileag" şansa pe care a avut-o fosta sa sportivă de a deveni Prinţesă. Se întâmpla chiar în 2004, când cucerea medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, la înot.

"Am fost luată prin surprindere. Noi ne vedeam în fiecare an cu Prinţul Albert de Monaco, pentru că aveam o competiţie acolo. Sigur că eram foarte încântaţi toţi când apărea. Venea şi stătea la competiţii, făcea premieri, eram invitaţii lui la o serată super.

Eu am aflat târziu că seara, câţiva, au ieşit la un club unde a fost şi Albert de Monaco. După nişte ani, cine era invitată la masa alteţei sale? Era reprezentata noastră cea mai frumoasă, cea mai medaliată, cea mai deşteaptă... El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce. Întrebaţi-o pe ea... Era să fie, dacă ea şi-ar fi dorit", a povestit Doina Sava, în cadrul emisiunii Look Sport Live, la Look Plus.

Camelia Potec este una dintre cele mai titrate înotătoare din istoria României, cu aur la Atena 2004, dar şi alte medalii internaţionale: două de bronz la Campionatele Mondiale, plus patru de aur, trei de argint şi 10 de bronz la Campionatele Europene.

"Eu am mers mereu pe principiul că în viaţă trebuie ca tot ce faci şi toate lucrurile pe care le accepţi, trebuie să-ţi facă plăcere şi în momentul în care...N-am fost îndrăgostită, cred. Cred că acesta este motivul. N-a fost ţelul meu în viaţă să devin prinţesă. Poate ar fi fost interesant, dar eu cred că atât timp cât ai libertatea să alegi ceea ce îţi place şi pe cine vrei, atunci poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. Important e să te simţi prinţesă, nu să ai titlu sau statutul de prinţesă", a povestit Potec, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

 

Afla mai multe despre: inot 

viewscnt
Articole similare