Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora a izbucnit la finalul partidei cu Gaz Metan: ”Eu în club? Arătaţi poză, video de la club”

Camora a izbucnit la finalul partidei cu Gaz Metan: ”Eu în club? Arătaţi poză, video de la club”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins în optimi, miercuri, în deplasare, scor 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş. Golul a fost marcat de Ţucudean, în minutul 64.

La finalul partidei, Mario Camora a explicat: ”Ştiam că va fi un meci foarte greu, cu o echipă bună, care joacă un fotbal frumos şi care a demonstrat ceva în acest campionat. Dar noi am venit cu obiectiv să mergem mai departe. Fiecare vrea să câştige, să meargă mai departe în Cupă” spune unul dintre cei mai importanţi stranieri care au trecut prin fotbalul românesc. 

El recunoaşte că CFR se gândeşte la finala Cupei României: ”Şi noi vorbim la CFR. Vrem să ajungem în finală, să câştigăm acest trofeu şi normal, că un meci eliminatoriu e diferit faţă de campionat, acolo unde dacă pierzi punctele poţi să le câştigi mâine şi să le recuperezi. Aici nu. E un meci cine pierde rămâne afară” a mai spus Camora.

Fundaşul clujenilor a subliniat şi importanţa câştigării partidei de Cupa cu Gaz Metan în 90 de minute: ”Obiectivul nostru era să câştigăm meciul în primele 90 de minute. Să nu avem prelungiri, să avem mai mult timp de recuperare, am făcut un meci foarte bun şi am meritat victoria”

Fundaşul CFR-ului a vorbit cu mult echilibru şi despre starea de nervozitate a lui Omrani: ”Era foarte nervos, dar nu s-a întâmplat nimic. Ştia şi Mister, au vorbit la pauză. Risca al doilea galben şi echipa putea rămâne în zece jucători. Şi Omrani a înţeles. A riscat acolo la un fault. L-a scos, nu e nimic. Am câştigat. Suntem toţi fericiţi”. În schimb, Camora s-a aprins atunci când a fost invitat să răspundă la următoarea întrebare: ”A fost o invenţie că voi aţi fost în club noaptea şi aţi petrecut?”. Portughezul a răbufnit: ”Da. Cine a fost la club? Arătaţi poză, video de la club. Am spus că e un capitol închis. Azi toată echipa e fericită. Felicitări la toată echipa” a încheiat fotbalistul care joacă la CFR din 2011. AICI ai detalii despre ceea ce a spus antrenorul Toni Conceicao despre scandalul de la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: mario camoracfr cluj 

viewscnt
Articole similare