Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora confirmă plecarea lui Iuliu Mureşan de la echipă: "Nu e uşor, dar asta e viaţa". Ce spune despre victoria cu Poli Iaşi

Camora confirmă plecarea lui Iuliu Mureşan de la echipă: "Nu e uşor, dar asta e viaţa". Ce spune despre victoria cu Poli Iaşi

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, a vorbit după meciul cu Poli Iaşi despre meciul din etapa a 12-a, dar şi despre revenirea lui Marian Copilu la echipă şi accidentarea suferită de Ovidiu Hoban în prima repriză a meciului.

Camora a spus că CFR-ul au intrat bine pe teren, dar în repriza a doua, atunci când deja conduceau cu 1-0, nu au mai făcut pressing şi nu este o performanţă de care este mândru, dar în cele din urmă rezultatul contează cel mai mult. "Am avut mai multă posesie noi, nu cred că au trecut de mijlocul terenului şi dacă vrem să fim campioni avem nevoie să avem un joc mai consistent 90 de minute, nu numai o repriză", a spus căpitanul CFR-ului după meciul cu Iaşi. 

Camora a atins şi punctele mai sensibile de la CFR, adică revenirea luI Marian Copilu şi plecarea lui Iuliu Mureşan. "Echipa are nevoie de stabilitate şi adevărul e că s-au făcut multe schimbări, au plecat, au venit înapoi, dar patronul ştie cel mai bine ce vrea de la echipă. Nu e uşor să ajungi dimineaţa şi să vezi că... Domnul Mureşan a lucrat cât? 17 ani la CFR Cluj, au crescut cu echipa, nu e uşor, dar asta e viaţa. Noi jucătorii la fel, azi eşti cel mai bun şi mâine nimeni nu vorbeşte de tine şi te dă afară. Ăsta e fotbalul şi mai important este să avem stabilitate şi cred că o să avem stabilitate şi să mergem pe un drum bun". 

Căpitanul CFR-ului a vorbit şi despre accidentarea lui Ovidiu Hoban, din prima repriză, care ar fi simţit probleme la muşchii aductori şi poate fi luată în calcul chiar şi o ruptură musculară. Cel mai probabil, în zilele următoarele va fi aflat diagnosticul mijlocaşului în vârstă de 35 de ani. 

Despre o posibilă revenire a lui Edi Iordănescu la CFR, Camora a declarat că nu ştie nimic. 

Afla mai multe despre: mario camoracfr cluj,  

viewscnt
Articole similare