Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora, distrus după ce Universitatea Craiova a plecat cu cele 3 puncte din Gruia! "E o înfrângere dureroasă pentru noi!"

Camora, distrus după ce Universitatea Craiova a plecat cu cele 3 puncte din Gruia! "E o înfrângere dureroasă pentru noi!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost a fost învinsă de către Universitatea Craiova, scor 1-2, într-un meci al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1.

Craiova a deschis scorul prin Ivan în minutul 27. Ardelenii au intrat din nou în meci după ce au egalat prin Singurjonsson, în minutul 54. Tudorie a fost introdus pe teren în minutul 63, iar cu două minute înainte de final a marcat cu o lovitură de cap superbă şi a adus cele 3 puncte echipei din Bănie. 

La sfârşitul meciului, Camora a declarat că este o înfrângere dureroasă pentru echipa lui, dar încă nu este nimic pierdut. 

"E o înfrângere dureroasă pentru noi. În prima repriză echipa nu a jucat bine, dar de la pauză am venit cu încredere că putem schimba scorul.

Repriza a doua a fost total diferită şi după ce a făcut în repriza a doua, puteam să batem în acest meci. E o înfrângere dureroasă, dar trebuie să revenim cât mai repede, pentru că nu s-a pierdut nimic.

Din ce am văzut pe teren, unul pentru mine e clar, dar putea să dea şi două penaltyuri pentru noi. Suntem obişnuiţi cu domnul Ovidiu. Şi la Craiova a fost un penalty pentru noi, numai el nu a văzut", a spus Camora la sfârşitul partidei. 

Craiova rămâne pe locul 3 in clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 34 de puncte. CFR ocupă locul secund, cu 32 de puncte, iar FCSB este liderul competiţiei, cu 39 de puncte, dar cu un meci mai puţin jucat. 

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare