Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora, după intrarea criminală asupra lui Benzar: "Da, a fost de roşu". Cum comentează posibila demitere a lui Conceicao

Camora, după intrarea criminală asupra lui Benzar: "Da, a fost de roşu". Cum comentează posibila demitere a lui Conceicao

FCSB

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au remizat, duminică seară, scor 1-1, în derby-ul etapei a opta din Liga I. La pauză, roş-albaştrii au condus cu 1-0, după reuşita lui Florinel Coman (23), dar George Ţucudean a restabilit egalitatea în partea a doua (48). Atacantul clujenilor a mai marcat un gol, dar reuşita i-a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Nervii au fost întinşi la maximum în derby-ul primelor două clasate din sezonul trecut. Arbitrul Radu Petrescu a fost nevoit să arate patru cartonaşe galbene în primele 20 de minute, iar la final a fost criticat că a fost prea blând cu jucătorii celor două echipe. Cea mai dură a fost intrarea lui Mario Camora asupra lui Benzar, în minutul 20, dar portughezul a scăpat şi el de eliminare.

"Da, era de roşu. Dar e normal, au fost pe teren două echipe bune, două echipe care au avut obiectiv sa câştige. A fost un meci cald, dar a;a este un derby. Daca nu ai pic de caldură la un derby, atunci.... Face parte din spectacol", a spus Camora la finalul meciului.

Al şaselea egal consecutiv dintre CFR Cluj şi FCSB l-a nemulţumit pe căpitanul ardelenilor.

"Obiectivul echipei era sa câştigăm, să mergem pe primul loc. Sincer, pentru mine nu este un rezultat corect. Echipa a făcut un joc bun, a avut multe ocazii, dar din păcate dintr-o greşeală a noastră am primit golul. Echipa a răspuns foarte, foarte bine şi cred că meritam trei puncte", a mai spus Camora.

Portughezul a luat poziţie şi în cazul unei posibile demiteri a tehnicianului Antonio Conceicao. Spune că ar fi o prostie ca portughezul să fie lăsat să plece, după cum a jucat echipa în derby.

"De ce să plece? După ce meci am făcut.... dacă nu a plecat după meciul cu Viitorul, când toată lumea vorbea, după meciul pe care l-am făcut azi, dacă pleacă.... Dar nu se ştie niciodată. Eu sper să nu plece, pentru că echipa a făcut un meci foarte bun, a dat un răspuns bun pe teren, toată lumea a fost mulţumită. Noi nu suntem multumiţi de rezultat, dar de meciul pe care echipa l-a făcut, toată lumea e fericită", a încheiat căpitanul ardelenilor.

Afla mai multe despre: florinel comancfr clujfcsbantonio conceicaotucudean 

viewscnt
Articole similare