Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora e comparat cu Deco şi e cerut la naţională. Un fost „tricolor” îl contrazice pe Marica: „Îl cunosc foarte bine, vorbesc cu el” | EXCLUSIV

Camora e comparat cu Deco şi e cerut la naţională. Un fost „tricolor” îl contrazice pe Marica:  „Îl cunosc foarte bine, vorbesc cu el” | EXCLUSIV
Comentarii

Marius Niculae (39 de ani) este un fin cunoscător al fotbalului portughez. Fostul internaţional a jucat patru sezoane la Sporting Lisabona şi are motive întemeiate să îl dorească pe Mario Camora printre „tricolori”.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Marius Niculae a argumentat de ce căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora, ar trebui convocat la echipa naţională, în ciuda faptului că este portughez naturalizat.

Fost coleg şi prieten cu Cristiano Ronaldo, „Săgeată” a jucat de 44 de ori pentru echipa naţională a României şi a înscris 15 goluri. La Euro 2008, Niculae a făcut parte din lotul României alături de Ciprian Marica, cel care a declarat că „tricolorii” n-ar avea nevoie de jucători naturalizaţi.

„Eu aş vedea cum a făcut Portugalia sau Italia, care l-au luat pe Deco, care au luat jucători care făceau diferenţa şi vârsta, mai jucau câţiva ani buni. Pe Camora îl cunosc foarte bine, vorbesc cu el, suntem aici şi acum depinde doar de selecţioner dacă îl va convoca sau nu. Sunt adeptul jucătorilor tineri cu care construieşti pe termen lung, nu să mă folosesc de el pentru o perioadă foarte scurtă.

Poţi să asimilezi, mai ales pe cei latini, un  jucător brazilian s-ar adapta foarte uşor la noi, mai ales că sunt foarte mulţi şi îi ajută statutul de jucător comunitar. De acolo ai putea să atragi, atâta timp cât la noi doar Gică Hagi investeşte la nivel de copii şi juniori, iar celalte formaţii nu, e greu să depindem doar de viitor”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Mario Camora nu este singurul fotbalist străin care ar putea ajuta flancul stâng al defensivei României. Cetăţenie română are şi Junior Morais (34 de ani). Brazilianul joacă în prezent în Turcia, la Gaziantep, după ce între 2011 şi 2019 a fost fotbalist la Astra Giurgiu şi la FCSB.

Afla mai multe despre: camoraromaniaechipa nationalacfr cluj 

viewscnt
Articole similare