Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora îşi laudă antrenorul: ”Discursul său de la pauză ne-a trezit”

Camora îşi laudă antrenorul: ”Discursul său de la pauză ne-a trezit”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Golul a fost marcat de Ţucudean, în minutul 69.

”A fost un meci greu pentru noi, dar ne aşteptam la asta. Aveam însă nevoie de victorie astăzi, pentru că de cinci meciuri echipa nu a căştigat. Pentru încrederea noastră era o victorie absolut necesară. Cred că în prima repriză nu am avut atitudine, a fost o repriză moale din partea noastră, dar în repriza secundă, discursul antrenorului ne-a trezit şi asta cred că s-a văzut. Nu am făcut un meci mult mai bun, dar am avut altă atitudine, ne-am creat ocazii şi am dat gol. Calitatea lui Ţucudean a făcut diferenţa” a spus Camora la microfonul Telekom Sport.

”E important pentru toată lumea să câştigăm. Nu e important pentru mine, nu e important pentru Conceicao. Nu e important pentru jucători la nivel individual. Pentru CFR e important, pentru echipa noastră. Vedem ce se va întâmpla, dar era important să nu ne distanţăm de primul loc” a mai adăugat fundaşul portughez pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujcamoraantonio conceicao 

viewscnt
Articole similare