Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora, mai tranşant ca niciodată: ”Aşa se câştigă un titlu, avem şanse mari!” Critici dure la adresa arbitrajului

Camora, mai tranşant ca niciodată: ”Aşa se câştigă un titlu, avem şanse mari!” Critici dure la adresa arbitrajului

Superliga

Comentarii

Mario Camora spune că este fericit pentru victorie, dar îşi reproşează faultul de la penalty-ul din care CSM Poli Iaşi a egalat. În schimbă, critică dur arbitrajul. CFR Cluj - CSM Poli Iaşi s-a terminat 2-1.

CFR Cluj - CSM Poli Iaşi a fost foarte tensionat. Clujenii au dominat meciul, dar s-au văzut egalaţi dintr-un penalty, în minutul 85. Totuşi, au reuşit să câştige cu un gol înscris în prelungiri. Camora îşi reproşează faultul făcut la penalty, dar dă vina şi pe arbitraj pentru victoria cu emoţii. Camora spune că CFR Cluj a avut un penalty în prima repriză, dar centralul Iulian Călin s-a făcut că nu vede.

”Nu sunt dezamăgit. Sunt fericit că echipa a câştigat. Adevărul e că e o greşală individuală, o greşala mea, dar când câştigăm, câştigăm toată echipa. E adevărat că puteam să fac mai mult acolo. Nu aveam de ce să mă arunc. Am atins obiectivul, victoria. Am avut un penalty clar, dar, din păcate, în prima repriză n-a văzut. Doar în repriza a doua. Nu a văzut, nu a vrut să vadă, asta e problema. La noi a văzut direct, nici nu s-a gândit [...] N-a vrut să vadă penalty”, a declarat Mario Camora la microfonul Telekom Sport.

Fundaşul de 31 de ani a ţinut să sublinieze şi atitudinea colegilor săi, care au crezut până la capăt în victorie: ”Aşa se câştigă titlul. Cu atitudine şi azi echipa a demonstrat iar ce familie e CFR. Şi cu asta avem şanse mari la titlu”.

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujcsm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare