Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora s-a dezlănţuit în presa din Portugalia: ”Campionatul din România nu este corect!” Ce l-a enervat pe căpitanul CFR-ului

Camora s-a dezlănţuit în presa din Portugalia: ”Campionatul din România nu este corect!” Ce l-a enervat pe căpitanul CFR-ului

Superliga

Comentarii

Mario Camora este subiectul unui amplu material găzduit de publicaţia portugheză Mais Futebol. Printre altele, căpitanul lui CFR Cluj se plânge de formatul campionatului românesc.

”Portughezul care face regulile în Transilvania lui Dracula”, este titlul unui interviu pe care cei de la Mais Futebol l-au făcut cu Mario Camora. Căpitanul lui CFR Cluj povesteşte despre viaţa în România, despre club, dar are şi o mare nemulţumire.

Mario Camora se plânge că formatul Ligii 1 este incorect, deoarece punctele se înjumătăţesc la finalul sezonului regular. În acest moment, CFR Cluj este pe primul loc, cu un avans de şase punte faţă de FCSB şi, dacă diferenţa se va păstra, va intra în play-off cu un avans de doar trei puncte, lucru care-l nemulţumeşte pe Camora.

”Campionatul este complicat şi, în acelaşi timp, nedrept. Avem sezonul regular şi apoi play-off, unde ni se iau jumătate din puncte. Dacă s-ar termina campionatul acum, am avea doar trei puncte avans în următoarea fază (n.r. în play-off). Doar cu mult ghinion am putea pierde primul loc. Nu este un campionat corect şi nu vorbesc aici doar despre mine. Dacă era altă echipă pe primul loc, spuneam acelaşi lucru”, a declarat Mario Camora pentru Mais Futebol.

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare