Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora şi Adi Păun, reacţii după CFR - AZ Alkmaar 0-1: "Păcat pentru eforturile făcute în repriza a doua"

Camora şi Adi Păun, reacţii după CFR - AZ Alkmaar 0-1: "Păcat pentru eforturile făcute în repriza a doua"

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat joi seară, după meciul cu AZ Alkmaar, scor 0-1, că formaţia sa trebuie să găsească soluţia pentru a intra mai bine în joc şi a evolua de la început aşa cum a făcut-o în repriza a doua.

“Nu am reuşit să câştigăm, dar eu zic că un rezultat mai corect era de egalitate. Păcat pentru eforturile făcute în repriza a doua. Dacă vrem să ajungem pe locul doi trebuie să avem atitudinea din repriza a doua. Trebuie să fim aşa din primul minut. Trebuie să găsim soluţia să intrăm mai bine. Asta a făcut diferenţa. Echipa adversă a fost mai agresivă”, a spus Camora la Pro X.

Adrian Păun a afirmat că o remiză ar fi fost echitabilă. “Al treilea meci în care nu reuşim să câştigăm. N-avem decât să strângem rândurile, să fim uniţi, să muncim mai mult şi să ne jucăm şansa până la final. Nu înţeleg de ce trebuie să treacă o repriză până când începem să jucăm fotbal. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil, pentru că am fost altfel în a doua repriză”, a precizat el.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

Afla mai multe despre: camoracfr clujadrian paunconference league 

viewscnt
Articole similare