Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora vrea să vadă AC Milan la Cluj: "Mai au un meci de jucat, dar mi-ar plăcea!" Prima reacţie despre convocarea la echipa naţională

Camora vrea să vadă AC Milan la Cluj: "Mai au un meci de jucat, dar mi-ar plăcea!" Prima reacţie despre convocarea la echipa naţională

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora a vorbit dupa calificarea CFR-ului şi a mărturisit că şi-a dori să joace în grupe cu AC Milan. Totodată, el a vorbit şi despre convocarea la prima reprezentativă.

CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa, învingând, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa finlandeză KuPS Kuopio, în play-off-ul competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Rondon ‘5, ’56 şi Debeljuh ’42. Pentru KuPS a înscris Udoh, în minutul 90+1.

"O performanţa foarte bună pentru noi, cred că am demonstrat că putem ajunge în această competiţie si vreau să îi felicit pe băieţi. Important este că am reuşit, atât pentru club, cât şi pentru staff sau suporteri.

Normal că Dan Petrescu e fericit, pentru că acesta este obiectivul nostru. S-a demonstrat că avem valoare şi că împreună putem reuşi.

Mă bucur pentru atacanţi, pentru că este important pentru ei să aibă incredere, iar golurile le dau încredere. Au demonstrat că au valoare şi spirit. Adversari? Aş vrea să fie măcar o echipă de renume cum a fost şi anul trecut. Noi am demonstrat că ne putem bate cu oricine. Poate Milan, dar ei mai au de jucat cu Rio Ave. Trebuie să ne bucurăm şi de mâine să ne gândim la următorul meci.

Este o mândrie pentru mine, dar vreau să vorbesc despre naţională când ajung acolo. O să dau absolut tot, dar până atunci trebuie să mă gândesc la meciul cu Viitorul. Este însă o mare onoare pentru mine. Sunt un jucător constant, iar datorită colegilor mei şi a clubului, pot ajunge la echipa naţională" a spus Mario Camora, după meci.

Afla mai multe despre: mario camora 

viewscnt
Articole similare