Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Campania de calificare e compromisă". Cum vede Victor Becali viitorul naţionalei şi de ce merge în continuare pe mâna lui Rădoi

"Campania de calificare e compromisă". Cum vede Victor Becali viitorul naţionalei şi de ce merge în continuare pe mâna lui Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Din 1998 nu a mai ajuns România la un Campionat Mondial, iar debutul în actualele preliminarii nu le dă prea mari speranţe jucătorilor lui Rădoi. Tricolorii au obţinut o victorie, cu Macedonia de Nord, şi au pierdut două meciuri, cu Germania şi cu Armenia.

"Rădoi a rămas să-şi ducă treaba la capăt. Cu siguranţă trage şi el nişte învăţăminte din meciurile pe care le-a avut. Dacă îşi va schimba viziunea despre ce trebuie să facă la naţională, de ce să nu reuşească în viitor? Campania asta e compromisă, e greu, câştigând Macedonia în Germania, lucrurile s-au complicat foarte tare pentru noi.

Luând presiunea asta de pe jucători cu calificarea, se construieşte o echipă pentru campania următoare. Ce a încercat Rădoi să facă la început, îmi place ideea, dar trebuie să ne întrebăm dacă avem jucători să juc[m în felul acesta. Eu nu cred că avem. Este greu să joci cu doi mijlocaşi ofensivi.

Mirel este un băiat deştept şi va trage concluziile sale. Nu că n-ar fi bună calificarea, ar fi foarte bună, dar hai să ne pregătim viitorul, cum şi-au pregătit şi alţii. Vin acum nişte jucători interesanţi. De unde nu mai eram prin campionatul Italiei, acum avem patru jucători acolo cu tot cu Drăguşin" , a spus Victor Becali la Look Sport.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare