Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campania pentru licenţă continuă! Dinamo va juca un amical cu Dinamo Kiev. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru plata licenţei

Campania pentru licenţă continuă! Dinamo va juca un amical cu Dinamo Kiev. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru plata licenţei
Comentarii

Dinamo va juca un amical cu Dinamo Kiev, în Ucraina. DDB anunţă că banii strânşi vor fi folosiţi pentru plata licenţei, scrie News.ro

Suporterii din programul DDB au anunţat, joi, că formaţia Dinamo Bucureşti va disputa un meci amical cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, în data de 27 martie, în Ucraina.

Banii strânşi din organizarea partidei vor fi folosiţi pentru plata licenţei pentru sezonul următor, a precizat DDB.

“Meci de gală pentru DDB!

DINAMO KIEV - DINAMO BUCHAREST

Sâmbătă, 27 martie, 2021

Campania DDB pentru licenţă continuă cu PASUL 3!

În demersul nostru am fost sprijiniţi necondiţionat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB şi managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.

Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.

Amicalul DINAMO KIEV - DINAMO BUCUREŞTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev şi va reprezenta, practic:

PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB

Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenţei pentru sezonul următor al clubului nostru.

Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, preţul biletelor, precum şi despre modalitatea de achiziţionare a lor.

ÎI MULŢUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roşu apă nu se face!”, este anunţul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamoddb 

viewscnt
Articole similare