Experiențe împreună.
You are here:

Campanie inedită demarată de Lidl după CM 2018! FOTO | De ce surpriză au parte jucătorii Angliei la magazinele din Marea Britanie

Campanie inedită demarată de Lidl după CM 2018! FOTO |  De ce surpriză au parte jucătorii Angliei la magazinele din Marea Britanie
galerie foto

Lanţul de supermarketuri Lidl a ţinut să marcheze într-un mod special performanţa obţinută de Anglia la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.

Elevii lui Gareth Southgate au disputat finala mică a turneului, pierdută în faţa Belgiei, iar traseul lung de la turneul final din Rusia a generat un val de entuziasm în Anglia.

Lidl a punctat performanţa printr-o campanie inedită prin care le-a oferit celor 23 de jucători şi tehnicianului Gareth Southgate locuri de parcare rezervate în magazilele din oraşele unde s-au născut."Pentru performanţa memorabilă din Rusia, le-am rezervat jucătorilor Angliei (fără să-l uităm pe Gareth) un loc de parcare la magazinul Lidl din orajul natal, pentru oricând vor avea nevoie", au anunţat cei de la Lidl.

 


Pe locurile de parcare în cauză au fost vopsite portretele posesorilor, mesajul "Always dream big!" (Ţinteşte întotdeauna sus!) şi unul personalizat (ex. Felicitări lui Gareth Soutghgate, ale cărui vise au început în Crawley).

  

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta