Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CAMPEONES!!! Real Madrid a câştigat titlul, în direct la Telekom Sport. FC Barcelona s-a făcut de râs cu Osasuna | VIDEO

CAMPEONES!!! Real Madrid a câştigat titlul, în direct la Telekom Sport. FC Barcelona s-a făcut de râs cu Osasuna | VIDEO

La Liga

Comentarii

Real Madrid este noua campioană a Spaniei. Echipa lui Zinedine Zidane a cucerit titlul cu numărul 34 după ce a învins-o pe Villarreal cu scorul de 2-1. În schimb, Barcelona nu a fost în stare să câştige nici măcar cu Osasuna. Echipa din Pamplona a câştigat pe Camp Nou, scor 2-1. Din LaLiga a mai rămas de disputat o etapă, iar „galacticii” au un avans de şapte puncte în fruntea clasamentului. În aceeaşi zi, Mallorca a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, cu Granada şi a retrogradat.

VIDEO | Real Madrid - Villarreal 2-1 (Benzema 29, 77-pen. / Iborra 84)

Final de meci. Real Madrid este campioană pentru a 34-a oară, record absolut în Spania.

Min 84 - GOOOL!!! Nou-intratul Iborra reduce din handicap pentru „Submarinul galben”.

Min 77 - GOOOL!!! Benzema transformă un penalty obţinut de Sergio Ramos, iar echipa lui Zinedine Zidane e cu o mână pe titlul 34.

Min 29 - GOOOL!!! Benzema deschide scorul şi o duce pe Real Madrid şi mai aproape de titlu. În acest moment sunt şapte punctre între „galactici” şi „extratereştri”.

Echipele start

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos(c), Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard
Rezerve: Areola, Isco, Asensio, Bale, Diaz, Mariano, Nacho, Jovic, Lucas, Militao, Vinicius, Valverde
Villarreal: Asenjo - Pena, Mario Gaspar(c), Chakla, Torres, Quintilla - Chukuweze, Mirlanes, Zambo Anguissa, Gomes - Moreno
Rezerve: Fernandez, Albiol, Baena, Cazorla, Raţiu, Iborra, Lozano, Moreno, Nino, Ontiveros, Bruno, Trigueros


VIDEO | FC Barcelona - Osasuna 1-2 (Messi 62 / Arnaiz 16, Torres 90+4)

Final de meci. Cu o etapă rămasă din LaLiga, catalanii trebuie să se mulţumească doar cu locul 2 în acest sezon.

Min 90+4 GOOOL!!! Torres marchează pentru 2-1 şi o „îngroapă” definitiv pe Barcelona, care pierde titlul în faţa lui Real Madrid.

Min 75 - Osasuna joacă în inferioritate numerică. Enric a fost eliminat.

Min 62 - GOOOL!!! Messi restabileşte egalitatea din lovitură nouă. Pentru catalani nu este însă suficient ca să mai spere la titlu.

Min 16 - GOOOL!!! Arnaiz deschide scorul pe Camp Nou. La acest rezultat, Real Madrid e campioană.

Echipele de start

FC Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Junior - Puig, Rakitic, Roberto - Messi(c), Braithwaite, Fati
Rezerve: Neto, Alba, Araujo, Busquets, Comas Feixas, de Jong, Arthur, Suarez, Vidal
Osasuna: Herrera - Vidal, Aridane, Navas, Garcia(c), Estupinan - Brasanac, Moncayola, Perez - Jose Manuel, Adrian
Rezerve: Ruben, Perez Juan, Barja, Enric, Hualde, Lato, Marinez Calvo, Oroz, Roncaglia, Oier, Torres


Joi, La Liga îşi poate desemna campioana în direct la Telekom Sport.

Eibar - Valladolid este meciul care deschide etapa de la ora 19:30, dar de la ora 22:00, toată atenţia se mută pe canalale Telekom Sport.

Pe Telekom Sport 1 de la ora 22:00 se joacă Real Madrid - Villarreal, în comentariul lui Costin Cavaşi. De la aceeaşi oră, pe Telekom Sport 2 este Barcelona - Osasuna, în comentariul lui Ştefan Tudor. Tot de la 22:00, Getafe şi Atletico Madrid se întâlnesc pe Telekom Sport 3, în comentariul lui Pompiliu Constantin.

În cazul unei victorii, Real Madrid devine campioana Spaniei!

Real Madrid - Villarreal, Telekom Sport 1, ora 22:00

Cu 83 de puncte, gruparea blanco este ca şi campioană. Partida cu Villarreal decide dacă titlul merge pe Concha Espina încă din etapa cu numărul 37. Real Madrid joacă împotriva lui Villarreal, ocupanta locului 5, formaţie care a pierdut de două ori în ultimele trei meciuri, cu Barca şi Real Sociedad.

Madrilenii merg perfect, iar victoria pare la îndemâna echipei lui Zidane. În ianuarie 2018 a câştigat ultima dată ”Submarinul galben” pe terenul lui Real Madrid. A fost prima victorie din istorie pentru Villarreal pe terenul madrilenilor. La ultima vizită, în mai anul trecut, Villarreal a pierdut greu, scor 2-3. Marcelo nu va putea evolua pentru Real Madrid, în timp ce oaspeţii nu vor conta pe Funes, Bacca, Barbosa şi Guerra. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi arbitrată de Alejandro Hernandez.

Barcelona - Osasuna, Telekom Sport 2, ora 22:00

Pentru a mai păstra de doi bani speranţă, Barca trebuie să îşi joace corect cartea contra Osasunei. Fără Dembele şi Griezmann, Barcelona primeşte pe teren propriu o formaţie liniştită, care cel mai probabil nu-i va pune probleme.

Barca are 79 de puncte şi aşteaptă un miracol pentru a mai spera că poate pune mâna pe titlu.

La ultima vizită pe Camp Nou, Osasuna a pierdut cu incredibilul scor de 1-7. De numai doi ori în toată istoria sa, Osasuna a câştigat pe terenul Barcei: în mai 2009 şi în ianuarie 2002, de fiecare dată la limită şi de fiecare dată cu acelaşi scor, 1-0.

Partida Barcelona - Osasuna începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 2.
 

Afla mai multe despre: la ligareal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare