Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana Europei transferă de la Real Madrid. Ce fotbalist vrea Chelsea

Campioana Europei transferă de la Real Madrid. Ce fotbalist vrea Chelsea

Chelsea

Comentarii

Campioana Europei, Chelsea, a pus ochii pe un fotbalist de la Real Madrid. Este vorba despre Ferland Mendy (26 de ani), fundaşul care i-a luat locul lui Marcelo în primul "11" al madrilenilor.

Campioana Europei transferă de la Real Madrid. Ce fotbalist vrea Chelsea

Ferland Mendy i-a luat locul lui Marcelo în primul "11" la Real Madrid şi a devenit, încet-încet, unul dintre oamenii importanţi din echipă, mai ales în ultimul mandat al lui Zidane. Potrivit Defensa Central, sursă citată de site-ul fichajes.net, Thomas Tuchel îl place foarte mult pe Mendy şi îl vrea pe Stamford Bridge.

Sursa citată scrie că Real Madrid nu are de gând să renunţe la Ferland Mendy, mai ales că Marcelo va pleca, după ce s-a înţeles cu fosta sa echipă, Fluminense.

La Chelsea există concurenţă serioasă pe postul de fundaş stânga, cu Marcos Alonso şi Ben Chilwell deja în lotul lui Tuchel.

Ferland Mendy a jucat un signur meci în acest sezon la Real Madrid, 69 de minute în partida cu Şahtior Doneţk (0-5, în UCL), revenit după o accidentare.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ferland Mendy în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: chelseareal madridtransferferland mendy 

viewscnt
Articole similare