Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana iese la atac: "CFR Cluj, cea mai dezavantajată în ultimele etape". Bilaşco, poziţie fermă după remiza cu U Craiova

Campioana iese la atac: "CFR Cluj, cea mai dezavantajată în ultimele etape". Bilaşco, poziţie fermă după remiza cu U Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a atras atenţia asupra greşelilor de arbitraj care se fac împotriva echipei sale, consideră oficialul.

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia. Meciul din Oltenia a fost subiectul mai multor faze controversate, iar Cristi Balaj a susţinut că actuala campioană trebuia să primească o lovitură de pedeapsă.

Marius Bilaşco, după U Craiova - CFR Cluj 0-0

Bilaşco a avut un mesaj pentru centralul de la U Craiova - CFR Cluj, Ovidiu Haţegan, şi a susţinut că echipa condusă de Edi Iordănescu a fost dezavantajată atât cu oltenii, cât şi cu Dinamo Bucureşti.

"Ne dorim din tot sufletul ca titlul în România să fie decis pe teren, să nu fie niciun fel de influenţă asupra rezultatelor care sunt în acest play-off extrem de disputat.

În continuare sunt greşeli de arbitraj împotriva noastră şi, cu tot respectul pentru Ovidiu Haţegan, care este cel mai bun arbitru român la ora actuală, e normal că avem aşteptări mari când există faze clare. Vorbesc despre situaţia penalty-ului la Camora, acel cartonaş roşu, golul anulat, care nu e din vina lui. Sunt greşeli împotriva CFR-ului şi aţi văzut că toată lumea strigă <<CFR e cu arbitrii>>, dar de fapt noi suntem echipa cea mai dezavantajată în ultimele două etape. Şi la partida cu Dinamo am avut două penalty-uri, şi la această partidă a fost un penalty clar, pe care nu l-am primit", a declarat oficialul lui CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovauniversitatea craiovamarius bilascoovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare