Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana mondială Alessia Jecu a lansat o modă în rândul colegelor: "Toate fetele de la kempo vin la mine să le aranjez"

Campioana mondială Alessia Jecu a lansat o modă în rândul colegelor: "Toate fetele de la kempo vin la mine să le aranjez"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în acelaşi timp, a pornit şi un trend în ceea ce priveşte coafurile. Concret, Alessia Jecu, multiplă campioană mondială la kempo, dă tonul în moda împletiturilor!

Alessia Jecu şi-a făcut apariţia la cea mai recentă competiţie de kempo având un look nou. Fata, campioană mondială, şi-a împletit părul într-un mod inedit şi recunoaşte că inclusiv adversarele apelează la ea pentru coafuri. 

„Eu îmi fac singură această coafură, pentru că mama nu ştie să mă împletească şi am învăţat singură să împletesc. Mi-a luat mult timp până să învăţ să îmi fac această împletitură”, a declarat Alessia Jecu, campioană mondială la kempo, pentru Sportsnet.ro

Colegele, dar şi adversarele ei au început să o roage să le coafeze înaintea meciurilor. 

„Toate fetele de la kempo vin la mine să le aranjez, sunt foarte mulţumite de ce le fac” - Alessia Jecu, campioană mondială la kempo. 

 Alessia a încheiat anul 2023 cu o medalie de aur la Campionatul Naţional de K1. După ce a terminat concursul ca sportivă, tânăra a îmbrăcat costumul de arbitru.   

„Este mult mai greu să fi arbitru decât sportiv pentru că sunt alte emoţii şi alte lucruri de care trebuie să ai grijă” - Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.  

Campioana mondială care este şi studentă în anul II la ASE, la Finanţe-Bănci, dezvăluie că cel mai greu îi este să îi arbitreze pe cei mici.   

„Este foarte greu şi este foarte emoţionant. Sunt foarte emoţionată când îi văd plângând, doar că trebuie să reglez situaţia şi să le spun că nu s-a întâmplat nimic, data viitoare vor câştiga” -Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.  

Campioană mondială mărturiseşte că s-a obişnuit cu această ipostază, dar îi place mult mai mult să concureze, nu să arbitreze.   

„Femeile impun mereu respect atunci când sunt pe tatami. Este greu şă fi sportiv, dar şi arbitru. Chiar cred că e mai dificil să arbitrezi, trebuie să ai mare grijă, să ai curaj, sunt mai mulţi factori la mijloc”– Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.   

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alessia jecualessia jecu kempo 

viewscnt
Articole similare