Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana mondială Deborah Nunes, concediată de la club pentru că nu a respectat carantina în Rusia

Campioana mondială Deborah Nunes, concediată de la club pentru că nu a respectat carantina în Rusiagalerie foto

Handbal

Comentarii

Carantina în Rusia este o treabă cât se poate de serioasă în timpul pandemiei, iar consecinţele pentru nerespectarea condiţiilor pot fi destul de serioase. Sportivii nu sunt ocoliţi de aceste prevederi, iar un exemplu cât se poate de elocvent vine din handbal.

Campioanei mondiale Deborah Nunes i-a fost reziliat contractul pentru că nu a respectat termenii carantinei, anunţă presa din Rusia. Handbalista braziliană juca pentru Astrahanocika, una dintre cele mai puternice echipe din campionatul rus.

Potrivit publicaţiei Blocnot Astrahan, Deborah Nunes a zburat în urmă cu o săptămână în Franţa pentru a-şi vedea prietenii, deşi în Hexagon noul tip de coronavirus era în plin avânt. Ea a revenit în Rusia şi a participat la antrenamente ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei de la club au trimis-o acasă, în carantină, cu interdicţia de părăsi locuinţa.

Handbalista a ignorat indicaţiile oficialilor clubului şi a ieşit într-un mall din oraş, lucru despre clubul a aflat. Conducerea lui Astrahanocika a analizat cazul şi i-a reziliat contractul sportivei care a împlinit 27 de ani în urmă cu câteva zile.

Deborah Nunes are un titlu de campioană mondială cu Brazilia în 2013, an în care a fost desemnată şi cea mai bună handbalistă din campionatul ţării sale. Ea evolua la Astrahanocika din vara lui 2019.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare