Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana mondială devine subiect de film | Amazon va difuza documentarul despre victoria "les Bleus"

Campioana mondială devine subiect de film | Amazon va difuza documentarul despre victoria "les Bleus"

Cupa Mondială

Comentarii

Amazon prime video va difuza începând cu data de 20 iulie documentarul realizat în culisele echipei Franţei, devenită campioană mondială la fotbal în Rusia, informează cotidianul L'Equipe.

Ca şi în 1998 cu celebrul "Les Yeux dans les Bleus", o echipă de filmare a urmărit în culise echipa Franţei pe toată durata Cupei Mondiale din Rusia şi a realizat un documentar din interior despre parcursul Franţei. Un documentar foarte aşteptat, care va fi difuzat atât pe TF1, cât şi pe Amazon prime video, platforma video a companiei de internet.

Produs de Federation Entertainment şi Yvette Production, "Les Bleus 2018, în centrul epopeii ruse" a urmărit pe toţi cei 23 de componenţi ai naţionalei "Cocoşului Galic" de la anunţarea lotului pentru Cupa Mondială, până a doua zi după victoria finală cu Croaţia (4-2), pe 15 iulie.

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.


Francezii s-au impus prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 - penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69).

Afla mai multe despre: campionatul mondialfranta 

viewscnt
Articole similare