Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioană mondială, ridicată direct la finalul unui antrenament şi arestată! Primele explicaţii

Campioană mondială, ridicată direct la finalul unui antrenament şi arestată! Primele explicaţiigalerie foto

Diverse

Comentarii

Sportiva belarusă Aliaksandra Ramanouskaia, campioană mondială la schi actobatic în 2019, a fost arestată, miercuri, la Minsk, la finalul unui antrenament, informează L’Equipe.

Aliaksandra Ramanouskaia, campioană mondială la schi acrobatic în 2019, a fost arestată în Belarus

Fundaţia sport şi solidaritate belarusă, care îi apără pe sportivii atacaţi pentru opiniile lor politice, a alertat recent presa internaţională cu privire la stuaţia campioanei. Încă nu este cunoscut motivul arestării, însă potrivit presei locale ar fi vorba de un delict administrativ.  

Ramanouskaia, în vârstă de 25 de ani, a participat la Jocurile Olimpice din 2018 şi un an mai târziu a câştigat titlul mondial la schi acrobatic.

Aliaksandra Ramanouskaia s-a numărat printre cei peste 2000 de semnatari – sportivi şi antrenori – ai unei scrisori prin care se condamnau fraudele de la alegerile prezidenţiale câştigate în 2020 de Aleksandr Lukaşenko şi se făcea apel la un nou scrutin şi la eliberarea persoanelor reţinute după manifestaţiile în masă de după anunţul cu privire la rezultatul alegerulor.

Mai mulţi sportivi au fost arestaţi după ce au participat la manifestaţii sau şi-au exprimat opinia împotriva regimului Lukaşenko.

Galerie foto cu Aliaksandra Ramanouskaia

 Galerie foto

Afla mai multe despre: aliaksandra ramanouskaia 

viewscnt
Articole similare