Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana olimpică Sunisa Lee a fost victima unui atac rasist la Los Angeles: "În plus, o persoană a folosit un spray iritant lacrimogen"

Campioana olimpică Sunisa Lee a fost victima unui atac rasist la Los Angeles: "În plus, o persoană a folosit un spray iritant lacrimogen"galerie foto

Diverse

Comentarii

Americanca Sunisa Lee, medaliată cu aur la gimnastică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a declarat într-un interviu că recent a fost victima unui atac rasist cu spray iritant lacrimogen la Los Angeles.

Potrivit bbc.com, incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când Lee se afla la Los Angeles pentru filmări la emisiunea Dancing with the Stars. Au fost ţinta rasismului sportiva şi un grup de prieteni ai săi asiatici, în timp ce aşteptau un Uber după o seară în oraş. Pe lângă sportivă şi prietenii săi a trecut o maşină, iar persoanele care se aflau în vehicul au adresat insulte rasiste grupului şi i-au spus să plece înapoi de unde a venit. În plus, o persoană a folosit un spray iritant lacrimogen împotriva sportivei.

“M-am enervat foarte tare, dar nu puteam face nimic pentru că au plecat imediat. Nu am făcut nimic împotriva lor, pur şi simplu am lăsat să se întâmple ceea ce s-a întâmplat”, a spus sportiva pentru Pop Sugar, precizând că nu a vrut să reacţioneze într-un mod care să-i atragă probleme.

Sunisa Lee, ai cărei părinţi au emigrat în SUA din Laos, locuieşte în St Paul, Minnesota. Sportiva a obţinut în iulie medalia de aur la individual-compus, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a mai câştigat la Tokyo argintul pe echipe şi bronzul la paralele.

Galerie foto cu Sunisa Lee

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sunisa lee 

viewscnt
Articole similare