Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana României încearcă să oprească un record al celor de la FCSB | Sunt neînvinşi acasă de 1 an şi 4 luni

Campioana României încearcă să oprească un record al celor de la FCSB | Sunt neînvinşi acasă de 1 an şi 4 luni

Farul Constanța

Comentarii

Steliştii bifează o performanţă remarcabilă. Sunt neînvinşi pe teren propriu din 16 octombrie 2016 de la meciul pierdut cu Gaz Metan, 0-1, interval în care au bifat 16 victorii şi 8 rezultate de egalitate.

Chiar dacă echipa "Regelui" are 13 meciuri fără gol încasat în actualul sezon de Liga 1, capitol unde e depăşită doar de CFR Cluj, cu 18 jocuri, constănţenii vor avea viaţă grea pe Arena Naţională. FCSB are cel mai bun atac din campionat, 52 de goluri marcate, dar şi a doua cea mai bună apărare, doar 18 goluri primite! Roş-albaştrii au înscris măcar o dată în precedentele 22 de jocuri disputate pe teren propriu, în 14 dintre acestea marcând de cel puţin două ori.

Ba mai mult, ultima deţinătoare a titlului care s-a impus pe terenul bucureştenilor a fost Unirea Urziceni, 1-0 pe 16 august 2009! Între cele două echipe până acum s-au disputat 16 jocuri, 12 dintre ele fiind câştigate de FCSB, în timp ce constănţenii au doar 3 victorii. Singura remiză s-a înregistrat pe 24 aprilie 2017, FCSB - Viitorul 1-1, punctul scos de constănţeni fiind decisiv în câştigarea campionatului de către "puştii" lui Hagi.

Afla mai multe despre: statisticalpfviitorulsteauafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare