Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana Vâlcea, reunire cu gândul la rivalitatea cu CSM Bucureşti

Campioana Vâlcea, reunire cu gândul la rivalitatea cu CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Florentin Pera, antrenorul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta primului loc în clasamentul Ligii Florilor, recunoaşte că, în sezonul viitor, ”tigroaicele” sunt favorite la câştigarea campionatului.

După 3 luni şi jumătate de pauză forţată din cauza Pandemiei de Coronavirus, fetele de la SCM  Rm.Vâlcea s-au reunit, iar antrenorul lor, Florentin Pera, este foarte mulţumit de cum au depăşit sportivele această perioadă.

„Ne bucurăm că am revenit la pregătire, a fost o perioadă foarte lungă, dar fetele au respectat cu stricteţe programul impus de preparatorul fizic” , a declarat Florentin Pera, antrenor SCM Rm. Vâlcea.

„Sunt fericită că am revenit şi că suntem sănătoase. Sperăm să fie un sezon bun. A fost foarte obositoare această perioadă, nu îmi place să stau în casă” , Diana Ciucă, jucătoare SCM Rm.Vâlcea.

“Mi-a fost dor de minge, de handbal, de colegele mele şi de ceea ce făceam eu în fiecare zi” , Cristina Florica, jucătoare SCM Rm.Vâlcea.

Pera recunoaşte că sezonul viitor va fi unul aprig disputat între 4 echipe, iar CSM Bucureşti este favorită la câştigarea trofeului.

„CSM va pleca cu prima şansă având în vedere că beneficiază de cel mai puternic lot şi cel mai mare buget. De asemenea Baia Mare şi Buzău cred că sunt pretendente serioase la titlu” , Florentin Pera, antrenor SCM Rm.Vâlcea.

Antrenorul vâlcencelor are şi un mare regret legat de acest sezon! Şi-ar fi dorit ca echipa sa să apuce să evolueze în sferturile Champions League, mai ales că ar fi fost la prima participare în această competiţie.

„Am primit cu supărare această veste, ne-am fi dorit să ne măsurăm forţele cu Metz, cred că aveam o şansă chiar dacă Metz este o echipă valoroasă şi pleca favorită. Am fi putut să facem un meci mare şi de ce nu să ajungem în ultimul act al competiţiei, în Final 4 al CL” , Florentin Pera, antrenor SCM Rm.Vâlcea.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare