Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioane europene anul trecut, fetele din echipa de tenis de masă a României vor să prindă şi podiumul mondial!

Campioane europene anul trecut, fetele din echipa de tenis de masă a României vor să prindă şi podiumul mondial!

Alte sporturi

Comentarii

Eliza Samara, Daniela Dodean şi Bernadette Szocs au luat aurul în 2017 la Euro. Acum fac din nou echipă la Mondialul de tenis de masă de unde nu vor să se întoarcă fără medalie. Competiţia începe pe 29 aprilie, în Suedia.

”Suntem echipă bună, suntem în formă, ne simţit bine, ne antrenam bine şi sperăm să fim şi acolo ok”, a spus Eliza Samara.

”Obiectivul nostru e de câţiva ani să intrăm pe podium atât la JO cât şi la Mondiale. Am reuşit anul trecut să fim campioni europeni. Şanse mai mari au fetele de a se apropia de podium, vom încerca să facem tot posibilul. Meciurile sunt foarte grele, încercăm să intrăm pe podium pe lângă faptul că avem aceste două echipe foarte tari în grupă”, a susţinut Viorel Filimon, antrenorul lotului naţional.

Băieţii au şi ei grupă grea la Mondial. Vor juca împotriva Suediei, Germaniei, Hong Kongului, Sloveniei şi Egiptului.

”Avem o grupă dificilă. Toate grupele la CM sunt grele. Mergem şi cu doi tineri în echipă şi cu noi 3 mai în vârstă încercăm să facem tot ce e posibil să câştigăm cât mai multe meciuri şi să venim cât mai în faţă”, a spus Adrian Crişan.

”O să fie dificil să aleg în unele meciuri cu cine vom juca, dar noi suntem o echipă unită şi vorbim din timp, ne punem meciurile dinainte”, a spus Andrei Filimon, antrenorul lotului masculin.

foto: European Table Tennis Union - Facebook

Afla mai multe despre: tenis de masabernadette szocseliza samara,  

viewscnt
Articole similare