Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Campion, caut echipă!" Situaţia disperată a unui fotbalist de la Bayern. A fost pus pe liber de clubul german

"Campion, caut echipă!" Situaţia disperată a unui fotbalist de la Bayern. A fost pus pe liber de clubul german

Bayern Munchen

Comentarii

Ivan Perisic (31 de ani) a avut un sezon decent la Bayern Munchen, echipă la care a fost împrumutat de Inter Milano, însă nu va fi păstrat de bavarezi. Vicecampionul mondial nu are loc însă nici la Inter.

Croatul a petrecut sezonul abia încheiat la Bayern Munchen, sub formă de împrumut, şi a pus umărul la câştigarea unui nou titlu de bavarezi, însă transferul lui Leroy Sane l-a scos din schemă şi nemţii nu îl vor cumpăra definitiv, anunţă presa din Germania. Astfel, Perisic se întoarce la Inter, dar nici în Italia nu mai este dorit. 

  • 31 de meciuri a jucat Perisic pentru Bayern Munchen, marcând şase goluri şi oferind 10 assist-uri
  • 17,5 milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com 

Clubul italian deja lucrează la îndepărtarea lui Perisic de la echipă şi vrea să îl folosească ca monedă de schimb pentru transferul definitiv al lui Alexis Sanchez. Apreciat de Inter la 15 milioane de euro, Ivan Perisic ar putea ajunge la Manchester United. 

Chiar dacă mai are contract până în 2022 cu gruparea nerazzurro, pentru Perisic este clar că nu va continua sub comanda lui Antonio Conte şi, în cazul în care schimbul cu Alexis Sanchez nu se va materializa, mai este dorit în Premier League de Tottenham şi Everton. 

 

Afla mai multe despre: ivan perisic 

viewscnt
Articole similare