Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionate de e-sport ce vor avea loc în curând

Campionate de e-sport ce vor avea loc în curândgalerie foto

eGames

Comentarii

Jocurile pe calculator sunt o activitate foarte întâlnită în zilele noastre. Datorită popularităţii lor, există pasionaţi în toată lumea care aşteaptă cu ardoare cele mai populare campionate pentru a-şi demonstra aptitudinile în acest sens.

Cel mai mare avantaj este că se pot „antrena” acasă, iar internetul este la dispoziţia tuturor celor care îşi doresc să urmărească turneele în timp real sau să ia parte la ele. În trecut prezenţa fizică era necesară, dar internetul a favorizat participarea de la distanţă. Iată câteva dintre cele mai aşteptate campionate de gaming care vor avea loc în curând.

Blast Premier 

Acest eveniment de gaming va avea loc între 24 şi 28 noiembrie în Copenhaga. Având în vedere magnitudinea evenimentului, aici va lua parte un număr mare de jucători. Acesta este un circuit global, fiind cunoscut a fi unul distractiv şi entuziasmant.

Jucătorii de Counter Strike vor avea ocazia să-şi înfrunte forţele pentru a câştiga marele premiu pus în joc, suma totală fiind de 162.000 dolari.

Jocul va decurge în felul următor: pentru a ajunge în finală se vor face eliminări până când se ajunge la cele mai bune trei echipe. Dintre participanţi fac parte 9z Team, Evil Geniuses, Dignitas, MAD lions şi alţii.

FIReLEAGUE 

Un alt turneu interesant la care mulţi jucători aşteaptă să ia parte este FIReLEAGUE. Acest eveniment va avea loc în luna noiembrie şi sunt multe echipe care s-au înscris la jocurile de CS:GO până în momentul de faţă. Printre acestea se numără şi Isurus Gaming, Furious Gaming, Infinity esports, şi altele. Deşi evenimentul va avea loc în Buenos Aires, de obicei ai posibilitatea de a urmări totul online de pe telefonul mobil.

Dacă vrei să vezi alte mese virtuale aşa cum sunt turneele de poker, vrei să muţi piese virtuale de şah din confortul propriei locuinţe, poţi face acest lucru în timp ce iei o pauză de la evenimentele tale preferate de e-sports.

PGL Major Stockholm

După cum sugerează şi numele, acest campionat va avea loc în Suedia, la Stockholm, la finalul lunii octombrie.

Pe „scenă” vor urca echipe cu renume, printre care ENCE, Heroic, BIG, Virtus.pro, Spirit, Sharks şi alţii. Cele 16 echipe se vor duela pentru premiul cel mare, acesta constă în suma de 2 milioane de dolari.

Evenimentul găzduit de PGL va avea loc după o pauză de doi ani, iar echipele participante îşi vor dovedi măiestria în ceea ce priveşte celebrul joc Counter Strike.

Dacă nu ajungi în Suedia în acea perioadă, poţi la fel de bine să urmăreşti jocurile de pe canalul oficial de Twitch al PGL. Cu alte cuvinte, nu trebuie să pleci de acasă pentru a te bucura de e-sports de calitate.

ESI Digital Winter 

A şasea ediţie a evenimentului de succes ESI Digital are în plan să le ofere participanţilor din toate colţurile lumii ocazia de a explora şi de a învăţa lucruri noi din lumea e-sports.

Organizatorii promit şi mai mult conţinut de calitate faţă de ediţia de vară a aceluiaşi eveniment şi oportunităţi inedite de a cunoaşte jucători de elită.

La eveniment vor participa 60 de speakeri care le vor oferi sfaturi de preţ din această industrie. În ciuda faptului că acest eveniment este mai degrabă unul educativ, participanţii au ocazia să afle trucuri şi secrete ale acestui domeniu precum şi o imagine de ansamblu de la companii de renume.

World Team League 

Ultima, dar nu cea din urmă competiţie din această listă este World Team League. Evenimentul va avea loc în China, începând cu luna Octombrie a acestui an, finalul fiind în ianuarie anul viitor.

Douăsprezece echipe sunt aşteptate să concureze pentru premiul cel mare, dar înscrierile sunt deschide şi pentru jucătorii profesionişti.

Fiecare zi este o nouă şansă ca echipele să dovedească de ceea ce sunt în stare. Mai mult, se poate vedea în orice moment un clasament care oferă detalii legate de procentul de câştig.

Deşi au trecut doar câteva săptămâni de când a început campionatul, jucătorii de Coreea de Sud, Franţa, Polonia şi Olanda par să se descurce de minune.

Pe parcursul unui an au loc o serie de evenimente de e-sports care se desfăşoară fie în mediul online, fie în format fizic. Indiferent de unde ar avea loc, tehnologia îţi permite să vezi în timp real echipele care au obţinut un scor bun şi au urcat pe poziţii fruntaşe.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: campionate de e-sport 

viewscnt
Articole similare