Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionatele Internaţionale de atletism ale României vor avea loc pe Cluj Arena, în 22-23 august

Campionatele Internaţionale de atletism ale României vor avea loc pe Cluj Arena, în 22-23 august

Atletism

Comentarii

Campionatele Internaţionale de atletism ale României se vor desfăşura şi în acest an, în pofida situaţiei pandemice, şi sunt programate pe Cluj Arena, în 22-23 august, fără spectatori, a anunţat forul naţional de profil.

Având deja experienţa organizării unor competiţii în ultima perioadă, cu respectarea tuturor restricţiilor impuse de situaţia actual şi fără spectatori, Federaţia Română de Atletism (FRA) a decis să organizeze şi în acest an Campionatele Internaţionale de Atletism ale României “Iolanda Balaş Soter”.

”Dorinţa federaţiei este de a oferi atleţilor români posibilitatea să concureze chiar şi în aceste condiţii dificile şi, de asemenea, să păstreze neîntrerupt şirul ultimelor ediţii ale Campionatelor Internaţionale ale României, competiţie ajunsă anul acesta la ediţia a 65-a”, a transmis FRA.

Competiţia se va desfăşura cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi al Asociaţiei Judeţene de Atletism Cluj.

FRA urmează să anunţe programul campionatelor în decursul săptămânii viitoare, iar înscrierile se pot face pe site-ul forului naţional până în 17 august.

”Din cauza faptului că întreaga comunitate sportivă trece printr-o perioadă de restricţii, vor fi premiate în acest an primele trei performanţe ale concursului la feminin şi primele trei performanţe ale concursului la masculin. Astfel, premiul I va fi în valoare de 1.500 de lei, premiul II – 900 de lei, iar premiul III – 600 de lei”, mai precizează FRA în comunicat.

La nivel de seniori, Federaţia Română de Atletism a organizat, vineri şi sâmbătă, în Bucureşti, Cupa României Open, competiţie la care, de asemenea, au fost respectate măsurile de siguranţă, inclusiv triajul epidemiologic la intrarea pe stadion a sportivilor şi antrenorilor.

 

Afla mai multe despre: atletism 

viewscnt
Articole similare