Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionatul Elveţiei s-a amânat din cauza coronavirusului. Decizia aparţine guvernului din Ţara Cantoanelor

Campionatul Elveţiei s-a amânat din cauza coronavirusului. Decizia aparţine guvernului din Ţara Cantoanelor

Fotbal

Comentarii

Federaţia de Fotbal din Elveţia a anunţat, pe pagina sa de Twitter, că toate meciurile din prima şi a doua ligă vor fi amânate, pentru a preveni răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus.

Guvernul Elveţiei a interzis evenimentele cu peste o mie de persoane „cel puţin până la 15 martie”. Datele de recuperare ale celor 10 meciuri nu au fost încă anunţate.

"Din cauza situaţiei actuale şi a propagării coronavirusului, Consiliul Federal (n.a. - Guvernul elveţian) a decis să declare situaţia cu care se confruntă în prezent Elveţia drept 'situaţie specială' în sensul legii referitoare la epidemii şi să interzică manifestările publice şi private care adună simultan peste 1.000 de persoane", se arată în comunicatul Guvernului.

Liga Elveţiană de Fotbat a recomandat să fie preluată la fotbal varianta folosită în Italia, ca partidele să fie disputate fără spectatori.

Momentan, opt cetăţeni elveţieni au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus, a anunţat Berset, care a precizat că ”este o evoluţie care nu ne surprinde, trebuie să ne aşteptăm la o creştere a numărului de cazuri în zilele următoare”.

Afla mai multe despre: fotbalelvetia 

viewscnt
Articole similare