Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionatul important care se reia după o pauză de patru luni! Echipa naţională a oprit meciurile

Campionatul important care se reia după o pauză de patru luni! Echipa naţională a oprit meciurile
Comentarii

Superliga chineză se va relua în 12 decembrie, după o pauză de patru luni, au anunţat, miercuri, autorităţile fotbalistice din ţară, informează lequipe.fr.

Campionatul chinez se reia după o pauză de patru luni

Nu s-au mai disputat meciuri în competiţia internă din 15 august pentru a permite echipei naţionale să participe la preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

China a interzis adversarelor să intre şi să iasă din ţară, în cadrul măsurirlor stricte luate pentru a împiedica răspândirea cazurilor de infectare cu coronavirus.

Astfel, China a disputat toate meciurile din Grupa B a fazei a treia a preliminariilor Cupei Mondiale în Zona Golfului. Selecţionata chineză este pe locul 5, penultimul, în clasamentul grupei, cu patru etape rămase de disputat şi cu puţine şanse de a mai prinde turneul final din Qatar.

Abordarea strictă a Chinei faţă de pandemie a dus, de asemenea, la o schimbare a formatului Super League din acest an, cu echipele împărţite în două grupe centralizate de opt pentru sezonul regulat, înaintea play-off-ului pentru stabilirea campioanei şi play-out-ului pentru retrogradare. Astfel, echipele care termină pe primele patru locuri ale fiecărei grupe s-au calificat în play-off, în timp ce ultimele patru se vor întâlni pentru a stabili cine va participa la două faze eliminatorii pentru retrogradare.

 

Afla mai multe despre: campionat china 

viewscnt
Articole similare