Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionatul Mondial al Cluburilor 2022. Ce echipe participă şi când va debuta turneul

Campionatul Mondial al Cluburilor 2022. Ce echipe participă şi când va debuta turneul
Comentarii

Câştigătoarea Campionatului Mondial al Cluburilor se va încorona, practic cea mai bună echipă din lume.

Tragerea la sorţi pentru ţintarul Campionatului Mondial al Cluburilor a avut loc pe 13 ianuarie,  la Academia Mohammed VI din Maroc.

În turneu vor participa şase echipe: Flamengo, Real Madrid, Al-Hilal, Wydad Casablanca, Seattle Sounder, Auckland şiAl Ahly.

Real Madrid, direct în semifinale

Câştigătoarea UEFA Champions League, Real Madrid, va debuta în competiţie pe 8 februarie. ”Los Blancos” vor juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Seattle Sounders şi învingătoarea din meciul dintre Al Ahly şi Auckland City.

Astfel, ”Galacticii” ar avea nevoie de doar două victorii, pentru a se încorona campionii lumii pentru a cincea oară.

Campionatul Mondial al Cluburilor va lua start pe 1 februarie, cu confruntarea dintre egiptenii de la Al Ahly şi neozeelandezii de la Auckland City.  Câştigătoarea meciului o va întâlni în a doua rundă pe Seattle Sounders.

Pe cealaltă parte a tabloulu, Wydad Casablanca va juca contra lui Al-Hilal, iar învingătoarea va juca în turul trei cu Flamengo.

 

Partidele se vor juca în Maroc, la Tandier şi Rabat. Finala va avea loc pe 11 februarie. Ultima echipă din afara Europei care a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor a fost Corinthians, în 2012.

 

Afla mai multe despre: real madridflamengo 

viewscnt
Articole similare