Experiențe împreună.
You are here:

Campionatul Mondial de Handbal feminin este la el acasă pe Betano.com

Campionatul Mondial de Handbal feminin este la el acasă pe Betano.com

Pariuri sportive

PUBLICITATE I Campionatul Mondial de Handbal feminin 2017 este evenimentul major al lunii decembie, mai ales că echipa României este prezentă şi are un obiectiv destul de ambiţios.

Anvergura unei asemenea competiţii va produce ecouri puternice în ţara noastră şi, de aceea, iubitorii handbalului trebuie să afle din timp faptul că turneul se poate urmări în direct, legal, pe internet în România. Serviciul de streaming live este asigurat de site-ul Betano.com, iar fiecare meci de la Campionatul Mondial de Handbal poate fi urmărit cu imagini video în direct.

Vom câştiga o medalie?

Germania va găzdui pentru a treia oară în istorie Mondialul feminin de handbal, între 1 şi 17 decembrie. Echipa de fete a ţării noastre va fi prezentă cu un lot de 17 jucătoare, din care nu va lipsi vedeta Cristina Neagu. România are şansa a 11-a la trofeul, cu o cotă de 25,00 la pariuri sportive.

Fetele noastre îşi doresc o medalie şi nu ascund acest lucru. Dacă România va pleca acasă cu un metal preţios indiferent de culoare din Germania, cei care au pariat pe acest lucru îşi vor mări de cinci ori miza. Cu alte cuvinte, un pariu în valoare de 50 de lei plasat până pe 30 noiembrie pentru ca România să câştige o medalie poate aduce un câştig potenţial de 250 de lei. Vezi aici toate pariurile speciale pentru echipa noastră şi nu numai, oferite de Betano.com.

Federaţia Română de Handbal are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-6 sau 1-8 şi asigurarea prezenţei la Jocurile Olimpice de Vară 2020. 

Echipa are „jocuri în picioare”

Tricolorele sunt în formă şi vor intra în competiţie la scurt timp după ce au terminat pe locul al doilea la Trofeului Carpaţi, acolo unde au câştigat cu Brazilia şi Macedonia, dar au pierdut cu Polonia.

Informaţiile din interiorul lotului României sunt îmbucurătoare. Nu există accidentări, moralul este bun după victoria la un singur gol diferenţă cu Brazilia - 24-23, existând toate şansele atingerii unui vârf de formă în Germania.

Grupa Românei la Campionatul Mondial de Handbal

România face parte la Mondial din Grupa A, alături de Franţa, Spania, Slovenia şi Angola.

Pentru a accede în faza eliminatorie şi a se califica în optimile de finală, ceea ce ar echivala cu atingerea obiectivului său, România trebuie să termine Grupa A pe unul dintre primele două locuri.

Iată mai jos programul complet al ţării noastre, din faza grupelor.

2 decembrie, ora 14:00: România – Paraguay
3 decembrie, ora 14:00: Slovenia – România
5 decembrie, ora 20:30: România – Spania
7 decembrie, ora 18:00: România – Angola
8 decembrie, ora 18:00: Franţa – România

Lotul României pentru Campionatul Mondial

Portari: Denisa Dedu, Yulia Dumanska
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei, Ana Maria Popa
Interi stânga: Cristina Neagu, Cristina Florianu, Gabriella Szucs
Centri: Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Mădălina Zamfirescu
Interi dreapta: Melinda Geiger, Ana Maria Dragut
Extreme dreapta: Aneta Udriştioiu, Ana Maria Berbece
Pivoţi: Crina Pintea, Cyntia Tomescu, Timea Tătar

Comentarii
viewscnt