Experiențe împreună.
You are here:

Campionatul Mondial de MotoGP se va desfăşura numai în Europa, după ce cursele din Malaysia, Argentina şi Thailanda au fost anulate

Campionatul Mondial de MotoGP se va desfăşura numai în Europa, după ce cursele din Malaysia, Argentina şi Thailanda au fost anulate

Moto

Comentarii

Campionatul Mondial de MotoGP se va desfăşura numai în Europa, în acest an, după ce cursele din Malaysia, Argentina şi Thailanda au fost anulate, din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

În schimb, o nouă cursă europeană va fi anunţată la 10 august, grand prix care va încheia sezonul, la 22 noiembrie, la o săptămână după o cursă la Valencia.

Astfel, sezonul 2020, din care s-au desfăşurat două etape, ambele la Jerez, în Spania, va avea 14 grand prix-uri.

Programul mai prevede curse la Brno (Cehia, 9 august), două grand-prix-uri la Spielberg (Austria, 16 şi 23 august), două la Misano (Italia, 13 şi 20 septembrie), la Barcelona (Spania, 27 septembrie), la Le Mans (Franţa, 11 octombrie), alte două pe circuitul din Aragon (Spania, 18 şi 25 octombrie) şi alte două la Valencia (tot Spania, 8 şi 15 noiembrie).

Marele Premiu al Qatarului, prima etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, programată la 8 martie, pe circuitul Losail, a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Totuşi, cursele de Moto2 şi Moto3, clasele "anticameră", au avut loc, dar apoi cea de MotoGP nu s-a mai desfăşurat.

viewscnt
Articole similare