Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Campionatul se decide în ultima etapă!” Toni Petrea savurează victoria de la Botoşani: ”Aveam mare nevoie de această victorie”

”Campionatul se decide în ultima etapă!” Toni Petrea savurează victoria de la Botoşani: ”Aveam mare nevoie de această victorie”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Ongenda ’28 / Oct. Popescu ‘4, Moruţan ’15 (penalti acordat pentru un fault în careu), ’73 (penalti acordat tot pentru fault în careu)

”O primă repriză foarte bună a noastră în care am reuşit să marcăm şi puteam să o mai facem de câteva ori. Am primit un gol care ne-a descumpănit puţin, după care în repriza a doua am cedat un pic mijlocul terenului şi am permis adversarului să vină peste noi. Pe undeva poate e şi normal, nu am mai avut prospeţime şi nu am mai avut agresivitatea pe care mi-o doream eu. Dar ţinând cont că am jucat acum trei zile, cred că s-a acumulat o stare de oboseală. Mă bucură până la urmă rezultatul final. Punctele pe care le-am obţinut, aveam mare nevoie de el” a spus Toni Petrea, la finalul partidei de la Botoşani.

Se decide soarta campionatului în ultima etapă? ”Eu aşa prevăd şi cred că ar fi interesant pentru toată lumea, mai puţin pentru noi. Dacă am putea să rezolvăm mai devreme, ar fi mult mai bine.” a mai spus Petrea.

Clasament: 1. CFR Cluj - 45 de puncte, 2. FCSB - 43, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 33, 5. FC Botoşani – 28, 6. Academica Clinceni – 25.

Afla mai multe despre: toni petreafcsb 

viewscnt
Articole similare