Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionii ultimelor două ediţii din NHL, Pittsburgh Penguins, au făcut instrucţie pe teren propriu cu Philadelphia

Campionii ultimelor două ediţii din NHL, Pittsburgh Penguins, au făcut instrucţie pe teren propriu cu Philadelphia

Hochei pe gheață

Comentarii

Ediţia 2018 a playoff-ului NHL a început în direct la Telekom Sport în această dimineaţă, cu cel mai aşteptat meci din primul tur: campionii ultimelor două ediţii, Pittsburgh Penguins, au făcut instrucţie pe teren propriu cu Philadelphia Flyers, pe care i-au învins cu un uluitor 7-0.

“The battle of Pennsylvania”, cum este denumită rivalitatea dintre cele două echipe, nu a existat decât pe hârtie! Pittsburgh câştigase toate cele 4 meciuri directe din sezonul regulat şi a pornit senzaţional şi prima partidă din playoff: 3-0 după prima repriză, cu unul dintre goluri, absolut fantastic, marcat de Evgheni Malkin după ce rusul plecase din propria treime şi nu s-a oprit decât după ce l-a învins pe portarul oaspeţilor.

În repriza a doua au ieşit la rampă vedetele echipei gazdă. Jake Guentzel (un gol şi 3 pase decisive), portarul Matt Murray (care a apărat tot şi a ajuns la peste 206 minute fără gol primit în playoff) şi Sidney Crosby, care a reuşit al treilea hat-trick al carierei sale în playoff, l-a egalat pe  patronul echipei, Super-Mario Lemieux, şi a primit un patinoar plin de şepci aruncate de suporterii echipei din Pittsburgh. Primul gol al lui Crosby a fost un deja-vu all over again, cu pucul preluat din aer, pe backhand, cu spatele la portar şi trimis direct în poarta adversarilor, execuţie cu care căpitanul lui Penguins şi-a obişnuit deja suporterii în acest sezon.

Au mai urmat două goluri în repriza a treia şi Crosby a stabilit scorul final, 7-0 după primul meci şi 1-0 la scorul general, în confruntarea best of 7. Tot în prima seară din playoff, Winnipeg Jets au revenit de la 1-2 şi i-au învins pe Minnesota Wild cu 3-2, iar senzaţia ligii, Vegas Golden Knights, a avut meci greu acasă cu L.A. Kings, în prima participare de playoff  de la înfiinţarea clubului.

Vineri dimineaţă, de la ora 04:30, Telekom Sport îşi continuă seria transmisiunilor în direct din playoff-ul NHL cu partida dintre campionii sezonului regulat, Nashville Predators, şi surprinzătoarea apariţie din Denver, Colorado Avalanche.

Afla mai multe despre: pittsburgh penguinsphiladelphianhlhocheitelekom 

viewscnt
Articole similare