Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionul olimpic Jan Frodeno a încheiat triatlonul organizat la el acasă şi a strâns 200.000 de euro: "A fost, cu siguranţă, ceva distractiv şi diferit.

Campionul olimpic Jan Frodeno a încheiat triatlonul organizat la el acasă şi a strâns 200.000 de euro: "A fost, cu siguranţă, ceva distractiv şi diferit.

Alte sporturi

Comentarii

Germanul Jan Frodeno, campion olimpic în 2008, a reuşit să încheie concursul de triatlon desfăşurat la reşedinţa sa din Girona (Spania), unde se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, adunând cu această ocazie 200.000 de euro din donaţiile făcute de urmăritorii săi, bani care vor fi utilizaţi în scopuri caritabile, informează Reuters, potrivit AGERPRES.

Germanul Jan Frodeno, campion olimpic în 2008, a reuşit să încheie concursul de triatlon desfăşurat la reşedinţa sa din Girona (Spania), unde se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, adunând cu această ocazie 200.000 de euro din donaţiile făcute de urmăritorii săi, bani care vor fi utilizaţi în scopuri caritabile, informează Reuters.

În vârstă de 38 ani, Frodeno a înotat 3,86 km în piscina sa, apoi a parcurs 180 km pe o bicicletă staţionară şi, în final, a alergat o cursă de maraton (42,195 km) pe banda rulantă din apartamentul său, timpul său total fiind de 8 h 33 min 39 sec.

Performanţa sa a fost filmată cu o cameră video, iar imaginile au fost transmite pe diferite reţele de socializare, permiţând colectarea de fonduri destinate ajutorării asociaţiilor care luptă contra pandemiei de Covid-19.

Anul trecut, triatlonistul german a câştigat concursul Ironman din Hawaii cu un timp record de 7 h 51 min 13 sec.

"A fost, cu siguranţă, ceva distractiv şi diferit. Sunt cu adevărat mulţumit că am reuşit să facem asta şi să strângem bani pentru cauze atât de bune şi importante", a spus Frodeno, care este triplu campion mondial Ironman.

Afla mai multe despre: frodeno 

viewscnt
Articole similare