Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

«Campionul!» Radu Oprişan scrie despre "tragedia greacă" trăită de Răzvan Lucescu la PAOK

«Campionul!» Radu Oprişan scrie despre "tragedia greacă" trăită de Răzvan Lucescu la PAOK

Editoriale

Comentarii

Campionatul Greciei s-a incheiat şi situaţia jocurilor disputate pe teren şi nu la conmisii, cu pistolul la cingătoare stă astfel:

  • PAOK - 70 de puncte din 29 de meciuri jucate
  • AEK - 67 de puncte din 30 de partide
  • Olympiacos, la distanţă!

La o privire rapidă se poate observa performanţa echipei lui Răzvan Lucescu: pe teren, PAOK E CAMPIOANĂ. Nu şi în statistici! Aşa cum a păţit-o în România, cum păţise şi tatăl său la revenire, Lucescu e campionul moral, titlu care nu se trece în palmares!

Răzvan a avut o avancronică frumoasă în Grecia, la Xanthi, unde a scos echipa din anonimat şi i-a determinat pe toţi cei din patronat să-i fie alături pe malul lacului Buftea, într-o noapte de august, la nunta fiicei. Dănţuiau greci umăr la umăr cu Mircea Lucescu, pe acordurile pitorescului Palamakia de se cutremura citadela filmului românesc.

Trecut la PAOK, după ce a învins-o, Răzvan a redat realmente strălucirea echipei din Salonic şi a dus-o până în pragul unei performanţe pe care o asteapta de 32 de ani. PAOK va juca finala Cupei, echipa e bine aşezata de Răzvan şi probabil o va câştiga, exact cum a făcut şi seniorul Mircea în anul 1997, la reîntoarcerea în ţară. A pierdut titlul în ultimul meci, la Craiova, apoi a împlinit


anul câştigând Cupa. E greu de intuit dacă anul viitor Răzvan va avea capacitatea de a-şi remonta jucătorii frustrati de un titlu pe care l-au atins.

Însă, pentru cei ce cunosc amănuntele, Razvan Lucescu şi al său PAOK sunt campioni! Morali, din păcate, neoficiali.

Un înţelept spunea: "Fanfara cântă numai pentru locul 1!" Răzvan merită felicitări pentru merite şi urarea să poată să transforme această lovitură prea dură în victorie!
 

Afla mai multe despre: radu oprisanrazvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare