Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cancelarul Angela Merkel, anunţ de ultim moment despre reluarea Bundesligii

Cancelarul Angela Merkel, anunţ de ultim moment despre reluarea Bundesligii

Bundesliga

Comentarii

Cancelarul Angela Merkel a anunţat că decizia privind reluarea campionatului în Germania va fi luată la 6 mai, informează lesoir.be.

"Vom analiza în ce condiţii se pot relua competiţiile. Acum trebuie să vedem cu atenţie dacă protocoalele elaborate de cluburi îndeplinesc toate condiţiile", a spus ea.

Competiţiile sportive s-ar putea realua la 16 sau 23 mai. Merkel a precizat că acestea se vor desfăşura fără spectatori, până la 31 august.

Cele 36 de cluburi din primele două ligi germane au început, joi, testarea jucătorilor pentru virsusul Sars-CoV-2. Fotbaliştii se antrenează deja, dar cu măsuri stricte de sercuritate pentru a împiedica răspândirea coronavirsului.

Pentru Alfons Hormann, preşedintele Comitetului Olimpic German (DOSB), reluarea activităţilor sportive în Germania este esenţială.

"Nu este doar o problemă de sănătate. Este, de asemenea, o chestiune de dispoziţie a oamenilor, care vor beneficia clar de acest tip de bună dispoziţie, exerciţiu şi experienţă comunitară, cu o distanţare responsabilă", a spus Hormann.

Campionatul german a fost suspendat la 13 martie, din cauza pandemiei de Covid-19.

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare