Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când adevărul crud doare mai tare decât orice pumn! Daniel Ghiţă îi face KO pe "fiţoşii" de Mamaia: "Tot acasă la fasole ajungeţi"

Când adevărul crud doare mai tare decât orice pumn! Daniel Ghiţă îi face KO pe "fiţoşii" de Mamaia: "Tot acasă la fasole ajungeţi"

Alte sporturi

Comentarii

Imaginile cu bătaia generală de la o terasă din Mamaia au fost prezentate în toate buletinele de ştiri de luni şi s-au viralizat şi pe internet.

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unei altercaţii. Motivul scandalului pare a fi desprins din filmele de comedie. Câţiva turişti din Republica Moldova s-au luat la bătaie cu alţi clienţi ai terasei, apoi cu bodyguarzii localului, pentru că DJ-ul a refuzat să pună o melodie rusească!

În acest peisaj al bătăuşilor cu vocaţie de lăutari, marele campion K1, Daniel Ghiţă, a decis să le facă "fiţoşilor" ce ştie cel mai bine. Să le dea KO!

Doar că, din fericire pentru ei, marele sportiv s-a limitat doar la o postare pe Facebook. Pentru că de multe ori cuvintele pot să doară mai tare decât orice pumn, atunci când exprimă crudul adevăr. Chiar şi decât un pumn de la Daniel Ghiţă!

“Noi suntem săraci…nu avem bani de fiţe şi litoral! Aşa, că suntem la ţară, cu piscina gonflabilă, aşa ca şmecherii! Fără fiţe şi fală! Când se termină Loft, Nuba, etc, tot acasă ajungeţi la sarmale şi fasole! Fomistele şi duuamnele care atârna pe la mese, vezi doamne dau de un “Făt Frumos“ cu bani să le salveze din sărăcie şi mizerie, vă rog, luaţi o pauză sau de muncă aţi auzit? Să ştiţi, că eu conduc Dacia! E mare drama în Bucureşti! Le-am luat cinci maşini muncitorilor mei! Să vezi prin oraş oamenii şocaţi “Ghiţă cu Dacia?!”, El este? Nu e el, domnule! Dar, ce aveţi? Toţi sunteţi născuţi în Porsche?”, a scris Daniel Ghiţă, pe pagina sa de Facebook.

Apoi, campionul K1 şi-a continuat revolta, tot prin intermediul aceleiaşi reţele de socializare: “Am Audi A8, am şi smart, dar îmi place şi Dacia! Ce aveţi cu harfele astea de vedete, fomiştilor ? Dacă nu îmi cumpăr Porche, nu postez de la club, gata nu eşti om de valoare ? M-am saturat sa văd fală, fiţe, show, şi prostie peste tot. Oamenii încep sa te catalogheze după ce maşina conduci, dacă eşti văzut la club de fiţe! Eu, care postez o filmare de la ţară cu găini sau căruţa cu cai, nu sunt de valoare? Azi, postam de la ţara cu piscina gonflabilă! Fiţi modeşti şi buni cu suflet faţă de oameni..ajutaţi-i pe cei saraci, şi nu puneţi preţ pe materialism! Gata cu fiţele şi fala! Şmecherii au Dacia! Nihil Sine Deo.”.

Daniel Ghiţă este cunoscut pentru opiniile sale în care spune lucrurilor pe nume. Marele campion a devenit, în ultimii ani, o voce critică îndreptată contra multor politicieni sau împotriva unor derapaje la nivelul societăţii.  

Afla mai multe despre: daniel ghitak1mamaiafite 

viewscnt
Articole similare