Experiențe împreună.
You are here:

”Când am venit, speram să fac o treabă bună. Acum, cred că am reuşit un lucru extraordinar”. Devis Mangia, în culmea fericirii

”Când am venit, speram să fac o treabă bună. Acum, cred că am reuşit un lucru extraordinar”. Devis Mangia, în culmea fericirii

U Craiova

Devis Mangia a reuşit să câştige primul trofeu pentru Craiova după o secetă de 25 de ani, iar antrenorul italian se declară mulţumit de parcursul echipei în acest sezon.

Mangia va continua mai mult ca sigur la Craiova şi în stagiunea următoare, atunci când oltenii îşi propun să se bată cu şanse reale la titlu.

Suntem foarte fericiţi, am reuşit să facem un mare rezultat. Speram să fac o treabă bună atunci când am venit, dar cred că am reuşit o treabă excelentă. Le mulţumesc celor din staff, sunt foarte importanţi pentru mine. Am luat un trofeu pentru club, după 25 de ani, sunt foarte fericit.

Poate că miracol e prea mult spus, dar să câştigăm Cupa României este un lucru extraordinar pentru Craiova.

Nu ştiu exact câţi oameni au fost, dar pe stadion a fost o atmosferă incredibilă, magnifică. Acum sunt foarte obosit, avem tot timpul să vorbim despre program şi despre sezonul viitor”, a spus Devis Mangia, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta