Experiențe împreună.
You are here:

”Când apare o ofertă de 60 de milioane, e clar că nu l-au urmărit doar într-un meci!” Mirel Rădoi, despre jucătorul care s-ar putea transfera după România - Anglia

”Când apare o ofertă de 60 de milioane, e clar că nu l-au urmărit doar într-un meci!” Mirel Rădoi, despre jucătorul care s-ar putea transfera după România - Anglia

Echipa națională

Mirel Rădoi vede înţeleaptă decizia selecţionerului Angliei U 21 de a-l folosi pe Aaron Wan-Bissaka şi cu România, deşi şi-a dat autogol în ultimul minut al meciului cu Franţa, partidă pierdut de englezi cu 1-2.

Wan-Bissaka şi-a băgat mingea în poartă la ultima fază din meciul cu Franţa, când tabela arăta 1-1. Însă Aidy Boothroyd vrea să-l titularizeze şi cu România. Mirel Rădoi crede că este o decizie inspirată luată de selecţionerul Angliei, deoarece fundaşul dreapta are nevoie în continuare de încredere. Selecţionerul României U21 spune că un astfel de moment este foarte dificil în cariera unui jucător şi a dezvăluit ce a însemnat pentru el acel autogol cu Rosenborg, când FCSB putea intra în grupele Ligii Campionilor.

În plus, Mirel Rădoi spune că Wan-Bissaka este un jucător extrem de valoros, în ciuda acelei erori, în condiţiile în care englezii au scris că United ar vrea să ofere 60 de milioane de euro pentru fundaşul lui Crystal Palace:

”Cred că e normală atitudinea antrenorului să meargă în continuare pe atitudinea jucătorului. Pentru că încrederea asta dată jucătorului înainte de toate e un gest uman. Mai departe îi arăţi că încrederea pe care o acorzi lui, o acorzi tuturor jucătorilor. În timpul jocului, greşeala face parte din joc, cu toţii vor greşi când vor intra pe teren. Nu e uşor să treci printr-o astfel de greşeală, pentru că şi eu am trecut la meciul cu Rosenborg prin ea când mi-am dat autogol şi simţi în momentul ăla că aproape tot stadionul cade pe tine. Ai câteva minute de panică totală în care trebuie să gestionezi foarte repede tot ce ai făcut. Îţi trec câteva secvenţe din tot meciul în momentul ăla.

Dar, din fericire, vin acţiuni atât de repede şi te concentrează şi te pun din nou în joc. Eu cred că în momentul în care apare o ofertă, fie că vorbim de 60 de milioane de la United sau indiferent de numele clubului sau de sumă, e clar că el nu a fost văzut şi dorit dea numite cluburi doar la acel meci, când şi-a dat autogol. Eu cred că el e urmărit de foarte mult timp şi suma la care s-a ajuns e una la care jucătorul poate face pasul pe o asemenea sumă”
, a declarat Mirel Rădoi.

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday