Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când crezi că e totul rezolvat, aşa se întâmplă”. Eugen Neagoe, dezamăgit după înfrângerea cu Iaşi

”Când crezi că e totul rezolvat, aşa se întâmplă”. Eugen Neagoe, dezamăgit după înfrângerea cu Iaşi

Superliga

Comentarii

Astra a primit vizita lui Poli Iaşi în a cincea etapă a play-out-ului Ligii 1. Formaţia lui Napoli a reuşit să se impună cu scorul de 2-1, graţie golurilor din prima repriză reuşite de Onea şi Passaglia. Pentru giurgiuveni, Gheorghe a marcat în minutul 75, însă nu a fost de ajuns pentru trupa lui Neagoe.

În urma partidei de la Giurgiu, gazdele s-au arătat foarte dezamăgite de rezultat. Antrenorul Neagoe a fost nemulţumit de jocul echipei şi a declarat că aceasta nu a meritat, din păcate, victoria. În plus, tehnicianul român le-a adus aminte băieţilor săi că sezonul nu este încheiat şi că mai au de muncă.

Primele reacţii după pierderea Astrei cu Poli

Este dureros că am jucat atât de modest. Am făcut un joc foarte slab şi când joci aşa, când intri în teren pe vârfuri şi crezi că e totul rezolvat, aşa se întâmplă. Am făcut un joc foarte prost.

Dacă nu suntem atenţi, dacă nu suntem serioşi, se poate întâmpla orice. Aşa este fotbalul, te pedepseşte. Avem contracte de profesionişti, când intrăm în teren trebuie să arătăm acest lucru”, a declarat Eugen Neagoe.

Albert Stahl, intordus în minutul 37 la Astra, a recunoscut că regretă rezultatul obţinut. Jucătorul giurgiuvenilor a afirmat că echipa sa ar fi trebuit să întoarcă scorul, prin prisma multitudinii de ocazii avute. Mai mult, Stahl a adus aminte de meciul trecut, fiind o altă instanţă când ”astralii” au ratat multiple şanse.

”Trebuia să întoarcem scorul. Am avut mult timp la dispoziţie, am avut şi ocazii.... Trebuie să ridicăm capul şi să ne montăm, pentru că trebuie să câştigăm cât mai multe puncte. Şi meciul trecut am avut ocazii, şi acum avem ocazii... dar trec punctele pe lângă noi”, a adăugat Albert Stahl.

Afla mai multe despre: liga 1eugen neagoealbert stahlastra giurgiuastra iaşi 

viewscnt
Articole similare