Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când e gata ”Don Giovanni”, filmul ce va prezenta viaţa lui Giovanni Becali | EXCLUSIV

Când e gata ”Don Giovanni”, filmul ce va prezenta viaţa lui Giovanni Becali | EXCLUSIV

Alte sporturi

Comentarii

Cel mai puternic impresar român din ultimii 30 de ani, Giovanni Becali (71 de ani), lucrează intens la filmul care îi va prezenta cele mai importante din viaţa sa.

Producţia va ilustra drumul său, de la marginea Bucureştiului, până în cele mai înalte cercuri din fotbalul mondial.

Giovanni Becali continuă să lucreze la filmul ”Don Giovanni”

Producţia ”Don Giovanni” va avea două serii, cu un total de trei ore şi jumătate, şi va realizată de cei mai buni regizori şi scenarişti români.

Potrivit surselor Orange Sport, proiectul va fi gata în 18-24 de luni, timp în care ”Don Giovanni” va păstra discreţia totală în această direcţie. A semnat un contract de confidenţialitate şi nu mai are voie să ofere detalii despre ce se întâmplă cu ecranizarea.

  • Aşadar, cel mai probabil, filmul ”Don Giovanni” va fi gata în toamna anului 2025.

Eu nu mai pot să mai fac niciun fel de declaraţie presei, nici de fotbal, nici de nimic. Am un contract cu o societate importantă, de exclusivitate. Societatea se ocupă de producţia filmului despre viaţa”, a declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport.

Giovanni Becali: ”Filmez în fiecare zi câte trei ore”

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, în urmă cu câteva luni, Giovanni Becali a declarat că se filmează câte trei ore pe zi la ”Don Giovanni”, pentru ca îşi doreşte foarte mult ca fiecare detaliu să atingă perfecţiunea.

Vor fi mai mulţi actori, trei, care vor juca toate aceste faze din viaţa mea. De la bilete vândute la Patria şi aşa mai departe,  apoi plecarea în Occident şi apoi va fi despre mine în lumea fotbalului.

E făcut de cei mai buni regizori şi scenarişti români. Ideea a venit dinspre ei, apoi am vorbit cu soţia, cu copiii, au acceptat mai greu pentru că în film va fi viaţa mea cu toate relele şi bunele pe care l-am făcut.

Va avea 3 ore şi jumătate, două serii. Îl vor vedea şi francezii, şi italienii, cum se face .. Vom vedea rezultatele. Filmez în fiecare zi câte 3 ore. Până de Paşte au ce să scoată de la mine”, a declarat Giovanni Becali, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: giovanni becalidon giovanni 

viewscnt
Articole similare