Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când intri doar pentru 20 de minute nu sunt într-adevăr prezenţe”. Boloni, sfaturi sincere pentru Drăguşin după transferul la Tottenham

”Când intri doar pentru 20 de minute nu sunt într-adevăr prezenţe”. Boloni, sfaturi sincere pentru Drăguşin după transferul la Tottenham
Comentarii

Radu Drăguşin, 22 de ani, a ajuns sub lupa lui Boloni după al 4-lea său meci la Spurs, 4-0 cu Aston Villa.

Radu Drăguşin, ”sub lupa” lui Boloni

Radu Drăguşin a jucat 49 de minute în patru meciuri din toate competiţiile sezonului pentru Tottenham, fără gol sau pasă de gol.

Recent, Drăguşin a fost trimis în teren în repriza a doua a meciului cu Aston Villa când Ange Postecoglu, antrenorul lui Spurs, a fost nevoit să-l schimbe pe Micky van de Ven, cel care s-a accidentat în partida jucată în Premier League.

Ladislo Boloni a fost întrebat despre Drăguşin, iar acesta a dezvăluit că tânărul mai are nevoie de minute pentru a ”confirma” şi că cele primite nu sunt în de ajuns. 

”Un tânăr devine jucător de fotbal când a jucat vreo două campionate titular la echipa lui. Când joci patru meciuri şi intri de 10 ori pentru 20 de minute şi pentru cinci minute. Ăstea nu sunt într-adevăr prezenţe. Un tănâr devine fotbalist cand îşi demonstrează valoarea timp de doi ani.

Dacă a ajuns acolo, are valoare. numai că această valoare trebuie să o confirme în condiţii mai speciale, mai grele, mai exigente. La asta trebuie să dea un raspuns şi să confirme în 1-2 ani de zile. Deocamdată îşi face ucenicia”, a declarat Boloni pentru Prima Sport. 

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: boloniradu drăguşintottenham 

viewscnt
Articole similare