Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Când joc, nu sunt Zidane, ci Luca!" Fiul antrenorului francez are cuvântul, după debutul la Real Madrid

"Când joc, nu sunt Zidane, ci Luca!" Fiul antrenorului francez are cuvântul, după debutul la Real Madridgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Portarul Luca Zidane, unul dintre cei patru fii ai antrenorului de la Real Madrid, a debutat sâmbătă seară la echipa de pe Santiago Bernabeu, în remiza cu Villarreal, 2-2. După meci, goalkeeper-ul în vârstă de 20 de ani a oferit un interviu, în care vorbit despre presiunea care a atârnat asupra sa şi cum a primit vestea cea mare.

În ultimul meci din actuala ediţie a campionatului Spaniei, Luca Zidane a fost singura excepţie a unui unsprezece de start format numai din titulari de drept. El a fost titularizat în favoarea lui Kiko Casilla, în timp ce Keylor Navas, portarul obişnuit al deţinătoarei – şi finalistei – Ligii Campionilor, nu a făcut parte din lot.

"Când joc, nu sunt Zidane, ci Luca!", a ţinut să precizeze Luca Zidane. El s-a referit, apoi, la meciul său de debut, în finalul căruia a primit două goluri ce au ştirbit impresia plăcută lăsată în primele 70 de minute.

"Tata m-a anunţat cu o zi înainte de meci şi mi-a spus să savurez momentul"

"Are un gust dulce-amărui. Sunt mândru că am debutat la cea mai bună echipă din lume, dar rezultatul nu este cel aşteptat. Va trebui să revăd golurile primite. Am dat tot ce am avut mai bun", a explicat tânărul portar.

Luca Zidane a dezvăluit şi cum a primit vestea că va debuta: "Tata m-a anunţat cu o zi înainte de meci şi mi-a spus să savurez momentul. Este o onoare pentru mine să joc alături de cei mai buni din lume".

Real Madrid a remizat, sâmbătă, scor 2-2, în deplasare, cu Villarreal şi a încheiat campionatul pe locul trei. A fost prima apariţie a lui Luca Zidane la Real Madrid, după 13 partide strânse la echipa secundă a clubului, în acest sezon. Zinedine Zidane mai are trei fii, pe Enzo Zidane (23 de ani), Theo Zidane (16 ani) şi pe Elyaz Zidane (12 ani). Enzo a jucat, la rândul său, pentru Real Madrid, iar acum evoluează în Elveţia, la Lausanne, în timp ce Theo şi Elyaz se află la juniorii grupării spaniole.

Afla mai multe despre: zidanelucareal madrid 

viewscnt
Articole similare