Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când l-a sunat Messi pe Guardiola să-l anunţe că vrea să plece de la FC Barcelona. "Cetăţenii" fac tot posibilul să-l transfere pe argentinian

Când l-a sunat Messi pe Guardiola să-l anunţe că vrea să plece de la FC Barcelona. "Cetăţenii" fac tot posibilul să-l transfere pe argentinian

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) s-a hotărât că vrea să plece de la FC Barcelona, umilinţa cu Bayern (2-8 în UCL) fiind picătura care a umplut paharul, iar jurnaliştii din Spania au aflat când a luat argentinianul legătura cu Pep Guardiola pentru a-l înştiinţa că vrea să plece şi i-ar plăcea să joace pentru Manchester City.

Plecarea lui Messi de la FC Barcelona capătă veleităţi de adevărată telenovelă, după anunţul argentinianului că îşi doreşte să părăsească echipa catalană. Jurnaliştii Moil Lorens şi Samuel Marsden au aflat că Messi l-a sunat pe Pep Guardioal săptămâna trecută şi i-a transmis că vrea să plece după aproape 20 de ani petrecuţi la FC Barcelona. De atunci, conform sursei citate, oficialii lui City sunt în contact permanent cu tatăl lui Messi, Jorge, care îi este şi agent.

Cert este faptul că, momentan, Messi şi City n-au bătut palma pentru un contract, iar mutarea întâmpină dificultăţi pentru că Barcelona nu vrea să-şi vândă starul dacă nu îi este plătit clauza de reziliere. În prezent, tatăl lui Messi şi oficialii clubului din Anglia discută şi lucrează la o variantă care să fie pe placul ambelor părţi.

Potrivit informaţiilor oferite de presa internaţională în ultimele zile, Manchester City ar fi gata să ofere 100 de milioane de euro pentru transferul lui Leo Messi, plus alţi trei jucători la schimb. "Cetăţenii" sunt gata să-i trimită pe Camp Nou pe Bernardo Silva, Gabriel Jesus şi Eric Garcia, ultimul fiind dorit oricum de FC Barcelona.

Afla mai multe despre: leo messipep guardiolafc barcelona 

viewscnt
Articole similare