Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când l-am întânit faţă în faţă...a fost fenomenal!” Eric povesteşte prima întâlnire cu Regele Hagi

”Când l-am întânit faţă în faţă...a fost fenomenal!” Eric povesteşte prima întâlnire cu Regele Hagi

FC Voluntari

Comentarii

Invitat la Look Sport LIVE, Eric de Oliveira a povestit cum a decurs prima sa întâlnire cu Regele Hagi.

Chiar dacă a doua sa experienţă la Viitorul Constanţa nu a mai fost una aşa cum visa că o să fie, Eric vorbeşte la superlativ despre Gheorghe Hagi.

La Look Sport Live, brazilianul care a devenit străinul cu cele mai multe goluri marcate în istoria Ligii 1 a povestit cât de emoţionat a fost la prima sa întânire cu ”Regele”.

”Am avut ocazia când m-am accidentat în Arabia Saudiă să ne întâlnim faţă în faţă. A fost un moment fenomenal. Înainte să ne salutăm am cerut să facem o poză să nu scap. Apoi după ce au luat titlul am pimit telefon dacă vreau să fac parte din echipă. Am fost, m-am pregătit foarte bine, am făcut un sezon 2017 foarte bun. Am plecat în Qatar şi am venit a doua oară pentur că dânsul a cerut, avea încredere în mine” a mărturisit Eric, la Look Sport.

Eric (34 de ani) a jucat la Viitorul Constanţa în sezonul 2017-2018, marcând de şapte ori. Ulterior a revenit după experienţa Al Markhkyia şi a marcat de 8 ori pentru gruparea din Ovidiu.

Eric de Oliveira a mai evoluat în România pentru Gaz Metan Mediaş, Pandurii şi FC Voluntari. În străinătate a evoluat pentru Karpaty Lvov, Al Ahli, Matsumoto Yamaga, Najran şi Al Markkhyia.

Afla mai multe despre: eric de oliveiragheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare