Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când o să plătească banii Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Lukasz Gikiewicz! Suma pe care trebuie să o dea FCSB

Când o să plătească banii Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Lukasz Gikiewicz! Suma pe care trebuie să o dea FCSB

FCSB

Comentarii

Lukasz Gikiewicz a câştigat procesul la TAS împotriva FCSB-ului, după ce a acuzat clubul că l-a supus unor practici de bullying, intimidare şi presiuni psihologice.

Cristian Jura, judecător al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a vorbit despre litigiul dintre FCSB şi jucătorul polonez. Fotbalistul ar urma să încaseze de la club 103.000 de euro, chiar dacă a jucat doar 4 meciuri pentru echipa patronată de Gigi Becali. 

”Lucrurle sunt clare, contractul trebuia respectat! Cazurile din România au mai scăzut la TAS, am mai avut cazuri, chestiuni contractuale, dar mult mai puţine. Există litigii în fotbalul vestic din simplu motiv că sunt mulţi bani în joc şi atunci lupta e una foarte dură.

Deciziile de la TAS, inclusiv cazul Gikiewicz, pot fi contetstate la Tribunalul Federal elveţian, apoi la CEDO. Cam 10 la sută au succes. Conform articolului 190 sunt cinci situaţii când se poate ajunge, situaţii excepţionale, dar care nu au legătură cu cazul de la FCSB.

Clubul trebuie să plătească banii fotbalistului polonez după apariţia motivării, care durează între 30 şi 60 de zile. Există un departament în cadrul FRF care verifică dacă plata va fi făcută”, a declarat Cristian Jura pentru ProSport.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare