Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când pierzi la acest scor pe teren propriu, şansele de calificare sunt mici” Reacţia lui Ronald Koeman după 1-4 cu PSG

”Când pierzi la acest scor pe teren propriu, şansele de calificare sunt mici” Reacţia lui Ronald Koeman după 1-4 cu PSG

FC Barcelona

Comentarii

Paris Saint-Germain a învins, marţi ,în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Barcelona, în turul optimilor Ligii Campionilor.

Pentru PSG au marcat Mbappe '32, '65 şi '85 şi Kean '70. Golul echipei catalane a fost înscris de Messi '27 (penalti).

Imediat după meci, antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a oferit o primă reacţie:

”Sigur, dacă te uiţi la rezultatul final, pare clar că echipa franceză a fost superioară. Au avut eficienţa de partea lor. Cred că prima repriză a fost mult mai echilibrată, dar în partea a doua am avut multe carenţe defensive. Ei au demonstrat că sunt mai bine pregătiţi fizic decât noi. Când marchezi primul, dar eşti egalat atât de rapid, mereu este o problemă. Nu ne-am apărat cum trebuie, nu am fost atenţi la minge, nici pe zonă centrală. Sunt într-adevăr lucruri care se pot întâmpla în fotbalul mare”

Despre şansele de calificare ale echipei sale, tehnicianul olandez a declarat: ”Este complicat să poţi întoarce un 1-4. Aş putea să te mint, dar când pierzi cu acest scor pe teren propriu, opţiunile de calificare sunt limitate. Meciul din această seară ne-a demonstrat că ne lipsesc anumite lucruri pentru a fi la cel mai înalt nivel, în special la nivel de UEFA Champions League” a mai spus Ronald Koeman, imediat după Barcelona - Paris Saint Germain, 1-4.

Griezmann: ”Au fost mai buni decât noi!”

Francezul Barcelonei, Antoine Griezmann a recunoscut superioritatea parizienilor la finalul partidei disputate pe Camp Nou din Barcelona: ”Au fost mai buni decât noi. Nu este o imagine pe care ne dorim să o lăsăm. Trebuie să muncim mai mult de aici încolo. Acest meci nu a fost foarte reuşit, dar trebuie să mergem înainte. Când întâlneşti un rival precum PSG, trebuie să te ridici la cel mai înalt nivel, iar noi nu am reuşit asta” a spus şi Antoine Griezmann, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare