Experiențe împreună.
You are here:

Când revin suporterii pe stadioane la meciurile din Liga 1. Anunţ de ultimă oră făcut de ministrul Tineretului şi Sportului

Când revin suporterii pe stadioane la meciurile din Liga 1. Anunţ de ultimă oră făcut de ministrul Tineretului şi Sportului

Liga 1

Comentarii

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, a anunţat când vor reveni suporterii pe stadioanele din Liga 1, dar şi pe arenele din celelalte sporturi.

Eduard Novak a făcut un anunţ de ultimă oră despre revenirea suporterilor pe stadioanele din Liga 1. Ministrul Tineretului şi Sportului spune că măsurile vor fi relaxate după data de 1 iunie şi în tribune vom putea primi suporteri pentru 25% din capacitatea arenelor.

Această decizie va fi valabilă pentru toate sporturile şi Eduard Novak susţine că meciurile de la EURO 2020 vor fi folosite ca un test pentru ceea ce urmează să se întâmple pe arenele din România.

Când revin suporterii pe stadioanele din Liga 1. Anunţul făcut de ministrul Tineretului şi Sportului

Bucureştiul va fi gazdă pentru meciurile de la EURO 2020, însă, pentru a rămâne oraş organizator, autorităţile au fost nevoite să accepte cererea UEFA de a permite accesul pe stadioane. S-a ajuns astfel la varianta în care vor putea fi vândute bilete pentru 25% din capacitatea stadionului.

Eduard Novak susţine că, începând cu data de 1 iunie, suporterii pot reveni pe toate arenele din România, în limita a 25% din capacitatea tribunelor. Din păcate, acest lucru înseamnă că actualul sezon din Liga 1 se va juca în totalitate fără spectatori. Echipele din Liga 1 se vor bucura din nou de suporteri pe stadioane abia din sezonul viitor.

”Ştiţi foarte bine care este situaţia pandemiei în Europa. Trebuie să vă spun că şi noi ne inspirăm din afară. Mă bucur mult că Guvernul şi-a asumat acest lucru ca să rămânem în lista organizatorilor pentru EURO 2020. Vorbim de 25% (n.r. din capacitatea stadionului).

Această schemă poate fi începutul, făcută de către membrii UEFA să poată fi introdusă şi în celelalte sporturi. UEFA (n.r. EURO 2020) va fi un test pentru noi. Guvernul doreşte ca de la 1 iunie să revenim la o viaţă normală. În curând vom avea spectatori şi în Liga 1, şi în alte sporturi”
, a declarat Eduard Novak.

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...